Stránky zářijového čísla Vogue ožijí divokým duchem Lary Stone

Stránky zářijového čísla Vogue ožijí divokým duchem Lary Stone

Nizozemská modelka Lara Stone bude zdobit stránky zářijového čísla anglického Vogue. Podle stylizace Kate Moss se převtělila v pohádkovou Lady, která má za nejlepší přátele divoké vlky.

Divoký, avšak pohádkový duch zavládne na stránkách Vogue v podání Lary Stone. Krásnou blondýnku si jako hlavní hrdinku pohádkové scény pro focení lehce dekadentních looků vybrala uznávaná supermodelka Kate Moss, která nyní ve Vogue působí jako redaktorka „módní bible“.

30ti letá kráska a manželka komika Davida Walliamse, Lara Stone, před fotoaparátem Maria Sorrenti, představila modely známých značek po boku páru vlků.

Romantickou atmosféru vyzdvihují modely podzimních vzorů, modely z peří, kožešiny, krajky i hedvábí od Emilio Pucci, Givenchy či Versace. Fotografie perfektně vystihují pocit svůdného luxusu.


Výsledek je vážně kouzelný. Nejen ladná postava Lary Stone ale především vynikající práce Kate Moss, svědčí o tom, že je pro Kate tato práce jako stvořená. A stále ji můžeme řadit mezi nejvlivnější módní ikony naší doby.


Zdroj: fashiongonerogue.com, entertainmentwise.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram