Street style z Paris Men’s Fashion Week A/W20

Street style z Paris Men’s Fashion Week A/W20

Nejstylovější událost, nejstylovější místo a kdo za tím stojí? Tentokrát jsou v hlavní roli muži. Co a jak nosí ti z pařížských ulic? Nechte se inspirovat při příštích nákupech.

Inspiraci v podobě módy z ulic, která je největší v době všech módních týdnů a probíhajících přehlídek, vám většinou představujeme jen ženský element. Dnes jsme se proto rozhodli zaměřit se pouze na pány. Tentokrát se jednalo o pařížský týden módy pro muže. Jedna z nejstylovějších událostí roku. Nic jiného než úžasnou podívanou, jsme ani nečekali. Teď už nás jen zajímá, jaký ohlas to bude mít u našich pánů.

Tón v tónu

Dle našeho názoru se v těchto případech, kdy je outfit laděn v podobných barvách a odstínech, jedná o opravdu povedené kombinace. Všechno do sebe tak nenásilnou formou zapadá a skvěle ladí.

Velká jména

Ikonické combat boots Bottega Veneta, extravagantní tabi Maison Margiela či saddle bag Dior. Ano, všechny tyhle módní výstřelky a parády posledních sezón umí předvést i pánové.

Puffer coat

Už dávno neplatí, že frajeřina zebe. O puffer kabátech a bundách jsme vám již psali a v ulicích Paříže jich bylo k vidění spousta. 

Vrstvení

Tak bude tohle váš šálek kávy, pánové? Vypadá to jako by s tím bylo strašně moc práce, ale ono je to ve finále tak jednoduché a hlavně efektní.

Barvy

Tak trochu jiný kostým. Jestli z něčeho pánové nemají v Paříži strach - jsou to barvy. Přímo exploze barev. Jak by tedy mohl vypadat ten pravý oblek na pondělní schůzku?

thetrendspotter.net

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram