"Streetové" svatební šaty, kterým neodoláte!

"Streetové" svatební šaty, kterým neodoláte!

Svatební šaty jsou pro ženy tou nejdůležitější součástí velkého dne. Jsou něčím, o čem sníme a přemýšlíme snad celý život. Jenže nyní už pro ně nemusíte pouze do svatebních salónů, ale klidně i do normálních obchodů, protože i zde se dají nějaké dechberoucí pořídit.

Možná jste si říkala, že streetové šaty jsou nějaké pouliční a jednoduché, ale je to úplně jinak. Streetové svatební šaty se nazývají ty, co nejsou kupované v žádném butiku, ale v normálních obchodech, kam chodíte nakupovat. Jsou cenově dostupné, ale také třeba neuvěřitelně elegantní.

Mnoho značek nám tak nyní nabízí možnost nakoupit si šaty, které pro nás budou dokonalé, ale zároveň ani naše peněženka nezapláče. Stále vás to nepřesvědčilo? Pokud ne, zeptejte se sama sebe. Raději byste utratila spoustu pěněz za šaty, které si oblečete jen jednou nebo si raději koupíte drahou kabelku, která vám zřejmě vydrží celý život? 

Chcete-li nějakou inspiraci pro nakupování cenově dostupných svatebních šatů, stačí se podívat na náš výběr těch, které můžete ve svůj velký den obléct a věřte, že budete neodolatelná. 

Líbí se vám některé z nich? 

Foto: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram