Strukturované modely zaplavily módní molo při přehlídce Christiana Siriana

Strukturované modely zaplavily módní molo při přehlídce Christiana Siriana

Sofistikovanost a pečlivé strukturování materiálů nebylo zdaleka tím jediným, co Siriano předvedl. Na molo si totiž pozval kromě tradičních i plus size modelky. 

Christiano Siriano stoupá a je si toho moc dobře vědom. Jinak by si asi netroufl, pozvat si na přehlídkové molo plus size modelky. Přítomní to vzali lépe, než by se očekávalo. Dali to najevo bujarým potleskem. Z hlediska módního šlo o krok o něco horší. Proč? Oproti šatům, které návrhář oblékl hubeným modelkám, jeho plus size varianty vypadaly jako chudé příbuzné. A to je průšvih. Nicméně zůstaňme raději u toho, že ze společenského pohledu tento krok ceníme, dál už pomlčíme... 

Kolekce upoutala pozornost na výrazné barvy pomerančové a tyrkysové. Oba odstíny se střídaly, a byť se k sobě na první dobrou nehodí, díky využití materiálu se stejným leskem to nakonec dopadlo velmi dobře. Volány, skládání, řasení a promyšlená kompozice stály v popředí úspěchu celé Sirianovo kolekce. Mezi samou jednoduchostí, tepláky a minimalismem jsme pár kanýrků navíc přijali s kvitováním. 

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram