Styl Charlize Theron

Styl Charlize Theron

Charlize Theron je celou svou hollywoodskou kariéru věrná jednoduchému stylu, sofistikovanosti, přesto nás vždy dokázala zaujmout. Jaké jsou její nejikoničtější outfity a co preferuje ve volném čase?

Charlize Theron pochází z Jihoafrické republiky, ale už koncem devadesátých let se přestěhovala do Spojených států, kde se velmi rychle prosadila ve filmu. Znát ji můžete z filmů jako Ďáblův advokát, Zrůda, Listopadová romance a nejnověji Mad Max nebo Lovec: Zimní válka, kde hraje zlou královnu. Charlize adoptovala dvě děti, chlapečka Jacksona a celkem nedávno holčičku, kterou pojmenovala August.

Charlize Theron během své herecké kariéry vynesla do společnosti několik ikonických šatů, ale ty, které si s ní spojujeme nejvíce, se pokaždé objevily během předávání Oscarů. V těch nejikoničtějších si Charlize odnášela domů Oscara, psal se rok 2004 a jí ještě čekala spousta dalších skvělých rolí. K róbě od Gucciho Charlize zvolila plážové vlny, minimum doplňků a vypadala, že se vůbec nemusí snažit vypadat nádherně. Další roky se během předávání Oscarů objevovala především v jednobarevných večerních róbách, často haute couture kouscích s nekomplikovanými střihy.

V několika posledních letech se její styl oblékání vyvinul do naprosté sofistikovanosti a nebyla akce, kde by Charlize s výběrem outfitu šlápla vedle. Sází na jistotu v podobě monochromatických outfitů a nesložitých, i když často dokonale promyšlených střihů.

I na společenské události letošního roku si Charlize vybírá velmi sofistikované modely, ale přestává se bát zdobenějších a komplikovanějších kousků. Nejčastěji ji vidíme v černých outfitech, čas od času rozbitých právě nějakým tím zdobením, bílou nebo stříbrnou barvou.

Základem šatníku Charlize pro volný čas jsou džíny a volná trička nebo košile. Zkrátka jednoduchost nade vše. Často u ní vídáme ohrnuté džíny, což je při její výšce spíše obliba tohoto trendu než nutnost.

Foto: thegloss.com, blog.singsale.com, paniculatainboom.com
vogue.fr, hdutopia.com, starity.hu, zimbio.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram