Styl Ester Ledecké na sněhu i mimo něj

Styl Ester Ledecké na sněhu i mimo něj

Na svahu je Ester ve své komiksové kombinéze nepřehlédnutelná. Ale co ráda nosí a v čem se cítí dobře, když zrovna netrénuje nebo není obklopena sněhem?

O jejích výkonech mluví celý svět. Její jméno zná celý svět. Ester Ledecká. Všem sebrala dech, když na Olympijských hrách pobrala dvě zlata a odešla s pokorou a grácií. To se ještě žádné ženě nepovedlo. Žádná jiná si totiž ze zimní olympiády nedovezla zlatou medaili ze dvou různých disciplín, a to v lyžařském super-G a také coby snowboardistka v paralelním obřím slalomu. Tleskáme, fandíme a sledujeme dál. 

Ester také potvrdila, že i sport a móda spolu úzce souvisejí. Ono se to hned lépe jezdí, pokud na sobě nemáte jen tak ledajakou kombinézu, ale v jejím případě přímo umělecké dílo. Za grafikou stojí její bratr Jonáš.

S pírkem ve vlasech

Její další poznávací znamení. „Mám ho z Denveru, z indiánského obchodu. Kupuju si ho pokaždé, když se tam připravuju. Je to prostě tradice.

Do gala

Velké události si žádají velkou večerní, a tak Ester hravě dokáže vyměnit tréninkovou uniformu za dlouhé šaty

To, že dokáže zazářit v jakékoli situaci, nám už předvedla. Její styl je osobitý a díky několika poznávacím znamením také nezaměnitelný a tím, že bez make-upu nesundá ani lyžařské brýle, si nás prostě získala.

 

instagram @esterledecka, facebook.com/esterledecka

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram