Styl oscarové Alicie Vikander

Styl oscarové Alicie Vikander

Styl Alicie Vikander se vám bude líbit a bude vás inspirovat, pokud nejste náročné a nepotřebujete k životu prvoplánově výrazné oblečení. Alicia si potrpí na jednoduchost, ale dokáže i překvapit.

Alicia Vikander je původem švédská herečka a také tanečnice, vy ji ale určitě budete znát v té první roli. Zahrála si ve filmech Královská aféra, Ex Machina nebo Dánská dívka, za který také získala Oscara. A právě s udílením Oscarů začneme. Alicia v dětství milovala princeznu Belle z Krásky a zvíře a chtěla být jako ona, což se jí s vanilkovými šaty od Louis Vuitton podařilo dokonale. Na afterparty zvolila svůdnější černý model s výstřihem.

Na menších akcích se Alicia prezentuje ve velmi jednoduchých outfitech. Nepotrpí si na extravaganci, výrazné barvy ani doplňky. Jejím poznávacím znamením je také přirozené líčení. S červenou rtěnkou ji zatím potkáváme jen při profesionálním focení pro časopisy. Absenci výrazného líčení ale nahrazuje dokonalými a často i vícebarevnými botami.

A jelikož začíná být Alicia Vikander v Hollywoodu známá, vybírají si ji různí návrháři proto, aby na červeném koberci odprezentovala jejich kousky. Jeden takový vynesla na British Academy Film Awards, ve kterém svůj jednoduchý a často romantický styl okamžitě popřela. Za romantičku ale byla na Annual Screen Actors Guild Awards ve třpytivých šatech nebo v bílé, pruhované a volánkové róbě na Zlatých Glóbech.

Alicii byste v jejím volném čase možná ani nepoznali. Volí velmi jednoduché oblečení, nevýrazné barvy a jejím favoritem jsou bílá a černá. Podle všeho patří mezi její oblíbence docela basic kousky - černá kožená bunda a šedý delší kabát. Nezbytností jsou kabelky od Louis Vuitton, jejichž tváří je Alicia Vikander i pro tuto sezónu. Kampaň Louis Vuitton s Alicií si můžete prohlédnout tady.

Foto: starity.hu, zimbio.com, celebmafia.com, hqutopia.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram