Styl podle Brada Pitta

Styl podle Brada Pitta

Je to muž mnoha rolí, milující otec i skvělý manžel. Brad Pitt v tom umí chodit, víceméně se mu vyhýbají skandály a co víc! Umí se oblékat…

Jen málo kdo by mu tipl 52 let, které oslavil těsně před Vánoci. S Angeliou Jolie tvoří jeden z nejkrásnějších hollywoodských párů vůbec a vychovávají spolu celkem šest dětí.

Brad má navíc svůj jedinečný styl, který se ovšem musí ohlížet na aktuální filmové role. Jednotlivá natáčení si žádají určitou vizáž, podle toho pak herec nosí krátké, či delší vlasy, knírek či plnovous a dále podle toho uzpůsobuje celkový styl.

Nejraději však nosí pohodlnou bekovku, sluneční brýle, stylovou šálu k dobře padnoucímu tričku a kalhotám. Když ho však doprovází děti na červený koberec, i ony jsou přísně oblečené ve společenském oděvu.

S čím ho uvidíte jen málokdy, jsou kravaty a motýlci. I k perfektnímu obleku neváhá vzít volnější tričko. Proč se taky cítit svázaně? Ke kalhotám rád nosí tenisky, polobotky nebo černé lakýrky. Celkově v jeho šatníku převládá pár barev, kterými jsou černá, modrá, šedá a béžová.

Napodobit tedy styl podle Brada Pitta nebude nereálný úkol, jen k tomu pánové nezapomeňte zvolit notnou dávku šarmu a charisma. A v čem se dámy nejvíce líbí Brad Pitt vám?

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram