Stylingové tipy: Jak jednoduše kombinovat černé punčocháče?

Stylingové tipy: Jak jednoduše kombinovat černé punčocháče?

Rána bývají chladná, noci dlouhé a během dne se také moc nezahřejeme. Správný čas pořídit si nové punčocháče. Černé punčocháče! Ty se aktuálně stávají velkým spojencem před nepříznivým počasím a jsou tak téměř nutností v kombinaci se sukní, šortkami či šaty. 

zdroj: pinterest.com

Punčocháče si své místo našly také na přehlídkových molech světoznámých značek v kolekcích podzim/zima 2020/21. Ať už v bílé či černé u Chanelu či v šedé, která vládla Pradě. V odvážných barvách byly zase k vidění v kolekcích Gucci a Balenciaga.

Takže jak jednoduše kombinovat černé punčocháče?

Potisk

Pokud chcete ozvláštnit svůj outfit, pak určitě sáhněte po černých punčochách s efektem. Logo značky, puntíky nebo jakýkoli jiný potisk. V případě celočerného outfitu tak tento detail vynikne a celý look oživí.

zdroj: pinterest.com

Tón v tónu

Béžová barva k podzimu neodmyslitelně patří a s černou tvoří skvělý pár. Dlouhý béžový plášť nebo trenčkot ve světlé barvě, kožená kabelka se zlatými detaily. Vše doplněno šněrovacími botami a černými punčocháči, které úžasně kontrastují s béžovým tónem.

zdroj: pinterest.com

Správné doplňky

I když jsou černé punčocháče v zásadě základní výbavou, mohou se stát tím skutečným poutačem v případě, že jsou kombinovány se správnými doplňky. Zkuste doplnit výraznou kabelkou nebo prostě jen bílými teniskami. A co takhle hodně barevná mikina?

zdroj: pinterest.com

Lehce pracovní

Kalhotový kostým je záležitost, které se stále dostává větší pozornosti. A co teprve v mini verzi. Šortkám nepatří pouze léto, protože v kombinaci s černými punčocháči získáte elegantní outfit i v zimních měsících. Sáhněte klidně i po více casual kouscích, např. oversize saku, úpletových šatech či kožených bermudách. 

zdroj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram