Stylová jarní pyžámka

Stylová jarní pyžámka

Jarní pyžama pro rok 2019 jsou vrženy, už máte vybrané i vy to své? Pokud ne, nechte se inspirovat stylovými kousky na spaní.

Různí lidé, různý pohled na téma pyžama. Jakmile se totiž začnete v tomto tematickém kruhu pohybovat, zjistíte, že každý chodí spát úplně na jiný způsob. Někomu postačí dlouhé vytahané tričko, někdo chodí spát jen ve spodním prádle a někdo, zrovna jako my, si na pyžámka speciálně potrpí. 

Každý typ oblečení má své IN a OUT. V krásných šatech nebo novém tričku či kabátku se můžete cítit po celý den chic. Tento pocit se dá samozřejmě prodloužit s nošením příjemného a stylového oděvu i na spánek! Existuje několik typů, jak si tu nejlepší část 24hodinového dne užít, tedy spánkem nebo poleháváním u seriálů. A nezapomeňte, pyžama v posledních sezónách začínají být velkým trendem nejen na nošení doma, ale překračují práh až do městských ulic.

Jak si tedy vybrat to nejlepší?

Jak už je zmíněno, každý má rád něco jiného. Lehké košilky nebo klasický úbor s dlouhými kalhotami a tričkem, obojí může vypadat skvěle. Záleží však nejen na vzhledu, ale i na míře pohodlnosti. A s tím jsou spojeny jak materiály, tak i volnost nebo přilnavost samotných oděvů.

Hit letoška

Volný vršek, volný spodek. To zní zcela uvolněně, že? A přesně jak to zní, tak to tak i je... Jedním z nejoblíbenějších hitů jsou krátké košile či tílka a volné kraťásky s barvami duhy. Radostí a skvělou atmosférou nasáté, potisky posypané... Jaro, jaro...

Košilky

Dlouhé nebo krátké, romantické nebo roztomilé. S krajkou, nebo bez. Košilky jsou jedním z nejpohodlnějších a zároveň nejúčelovějších kousků hodících se do peřin. Ve jménu zkracujících se večerů si můžete pořídit i některou z pastelových barev či printovaných se vzory, které tak letí! 

Kraťasy a tílko

Upnuté tílko, volné kraťásky. Velmi oblíbený typ zejména v přicházejících teplých nocích. Tento spací outfit můžete dokonce sladit i se svým protějškem v kolekci pro jaro od spodního prádla El.Ka, kde si vyberete jak vy, tak i vaše spřízněná duše!

Klasické

Jak už název napovídá, tričko s rukávem a dlouhé nebo krátké kalhoty, to je naprostá klasika. Saténové nebo bavlněné, i zde mají obchody své osvěžené aprílové a májové trendy. Vneste radost i vy do svého lože a pořiďte si nějaké pěkné... Pro ty nezadané, nikdy nevíte, jaký poslíček vám večer doručí vaši pizzu. Buďte okouzlující za jakýchkoliv podmínek.

Zdoj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram