Stylová obchodní centra ČR otevírající v roce 2017

Stylová obchodní centra ČR otevírající v roce 2017

V České republice se na rok 2017 chystá otevření vícero obchodních domů a center. Vybrali jsme z nich dvě, které budou rozhodně nejstylovější. 

1. CENTRUM CHODOV

Velkým projektem roku 2017 se stalo rozšiřování obchodního centra Chodov, namísto obchodního centra Růže, které bylo v roce 2015 zbouráno. Celá investice vyjde zhruba na 4,5 miliardy korun a k dokončení rekonstrukce a modernizace by mělo dojít na podzim letošního roku. V prostoru OC bude návštěvníkům k dispozici 300 obchodů, což z Chodova dělá největší obchodní centrum v České republice. Více jak 50 obchodů bude sloužit k občerstvení, odpočinku a zábavě a součástí bude také 18 kinosálů. 



2. PRAGUE THE STYLE OUTLETS

Původně se tato stavba týkala italských investorů, ti ovšem projekt prodali a noví vlastníci se dušují, že outletové centrum Prague The Style Outlets otevře na podzim roku 2017. Pokud vše dopadne podle předpokladů, bude se jednat o největší outlet v České republice. Vnitřek je naprojketován v duchu Starého Města pražského, takže vám bude připadat, že chodíte po ulicích, místo v obchoďáku. Nájemci jsou zatím utajení, ale dá se předpokládat, že se bude jednat o značky jako Hugo Boss, Polo Ralph Lauren či Burberry. První část výstavby má nabídnout 100 obchodů, druhá část poběží za několik let a přidá další necelou stovku obchodů. 



zpravy.aktualne.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram