Stylová sluchátka Urbanears x Marc by Marc Jacobs v nejrůznějších odstínech

Stylová sluchátka Urbanears x Marc by Marc Jacobs v nejrůznějších odstínech

Potrpíte si na stylovou techniku? Musí mít každý váš elektronický kousek originální design a šmrnc? Pak vás zaujme nová kolekce sluchátek ve spolupráci s Marc by Marc Jacobs. 

Stylová technika a doplňky jsou v dnešní době samozřejmostí. Nejlepší elektronické značky na světě uzavírají spolupráce s výraznými jmény módního světa, aby nabídly svým zákazníkům co njširší škálu výrobků uzpůsobených přesně jejich gustu. Spojují se tak dvě důležité skutečnosti - skvěle fungující a kvalitní produkt s trendy designem.

Sluchátka představená značkou Urbanears jsou dle představy hlavních kreativních ředitelů značky Marc by Marc Jcobs inspirovány 90. léty minulého století. Švédská značka sama o sobě nabízí ve svém stálém sortimentu ultramoderní sluchátka v zajímavých odstínech.Ve spolupráci s Marc by Marc Jacobs jsou ale k dostání sluchátka v různých barevných variantách a to je pro milovníky módy hned jiné poslouchání hudby, nemám pravdu?

Již zmíněná inspirace v 90. letech a nádech dětského pohledu na svět v zajímavých barevných kombinacích - právě proto jsou sluchátka z této kolekce tolik chic. A nechybí ani trefné a vtipné názvy - třeba vínová sluchátka jsou pojmenována Berries a modrá Ocean.
V kolekci naleznete jak tzv. "pecky", tak i sluchátka velká. Pásy na velkých sluchátkách
jsou z textilie, která jde snadno očistit a navíc jdou ze sluchátek prakticky odepnout pomocí patentů! 

 

Zdroj: vogue.fr

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram