Stylové batohy (nejen) pro studentky

Stylové batohy (nejen) pro studentky

Škola se nezadržitelně blíží, a pokud sháníte pro svou dceru stylový batoh nebo pokud sama ještě studujete, přinášíme pár tipů na moderní batohy nejen do školy. 

Naše první tři tipy na batohy se vás mermomocí pokusí přesvědčit o tom, že i batoh může být elegantní a že ho můžete nosit i tehdy, když se nechystáte do školy. Takové batohy přitom v první řadě zaujmou zejména ty slečny, které stále ještě do školních lavic usedají a veškeré učebnice jsou do kabelky na předloktí moc těžké, takže sáhnou raději po pohodlném a praktickém batohu. Černá koženka, do které zabalila svou novinku třeba značka LYDC, již na dálku křičí svou univerzálností, jak co se týče ročního období, oblečení, tak i barevných kombinací. Právě hranatá kabelka LYDC je skvělým prototypem batohu pro ženy, které si nejsou jisty, zda by ho nosily. Můžete ji totiž nosit i jako kabelku i jako batoh díky připevněným popruhům na záda.

  
Černá kabelka s popruhy na záda LYDC 1 499 Kč ; Vínový batoh Burton 2 669 Kč ; Černý vak Desigual 2 159 Kč

Další tři zástupci batohů pro začátek školního roku osloví sportovnější typy dívek a žen, které od batohu neočekávají žádnou velkou eleganci, ale i tak si potrpí na uhlazený ženský vzhled. Bílá a krémová na batozích je trend, ale upozorňujeme, že stále se jedná o barvy, které rychle zajdou a snadno se ušpiní. Dá se tomu samozřejmě předejít správnou péčí. Obecně batohy značky Herschel se vyjímají jak pro svou praktičnost (dáte do nich opravdu hodně), tak i pro jednoduchý střih a absenci zbytečných ozdobných prvků, které v důsledku na batohu spíše překážejí, než že by těšily.

  
Bílo-šedý batoh Herschel 1 929 Kč ; Růžový puntíkatý batoh Mi-Pac 1 089 Kč ; Krémový batoh Herschel 1 929 Kč

zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram