Stylové nádobí a doplňky do kuchyně

Stylové nádobí a doplňky do kuchyně

Kuchyně je kolikrát místností, kde trávíme mnoho a mnoho času. Proto bychom neměli ani na ni zapomínat v jarních úklidech, proměnách a oživení. K tomu všemu vám dopomůže nové nádobí. Ale pozor, ne jen tak ledajaké!

Protože obyčejné nádobí se prodává v každém supermarketu, zapadlém obchůdku i vetešnictví. To nádobí, o kterém hovoříme my, je stylové. Jak jinak. Za jeho výrobou stojí značka Magpie a jejich výslednými produkty není nic, co byste už někdy viděli nebo mohli označit za tuctové, klasické či normální. Jejich designy jsou naprosto unikátní. Však kolik z vás pije kávu z hrnečků s motivem moře a přikusuje dort na talířku s námořnickou kotvou? 

  
Námořnický porcelánový set 989 Kč ; Zvířátkový porcelánový set 989 Kč ; Set čtyřech talířů 989 Kč

A pak jsou tu vychytávky, které se do kuchyně hodí jak vám, tak i nám, všem našim kamarádům a příbuzným. Konečně jsme našli i skvělé tipy na dárky, které jsou praktické, dobře využitelné, ale zároveň nejsou okoukané. Až budete příště pátrat po tom, co darujete starému dobrému kamarádovi, zkuste sadu skleniček na drinky, na nichž je napsán přesný návod. Alespoň si při další návštěvě můžete být jisti, že koktejl bude namíchán správně. (Tedy za předpokladu, že barman byl ještě při míchání střízlivý.) A znáte ten pocit, když si o víkendu uvaříte do konvice skvělý černý čaj a než vypijete první hrnek, konvice i její obsah vystydne a do studeného čaje už se vám nechce? No, ještě aby ne, to potkává snad úplně každého. Skvělou pomocnicí je tahle čepice na konvici! 

  
Čepice na konvici 199 Kč ; Květovaný hrnek 249 Kč ; Sada sklenic na drinky 559 Kč

zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram