Stylové novinky pro váš nadčasový domov

Stylové novinky pro váš nadčasový domov

Stylové novinky ze světa techniky, které se rozhodně neztratí v žádné domácnosti a vykouzlí z ní futuristické prostředí.

Představujeme vám několik gadgetů, které se staly hitem nejen ve Spojených státech. Nechte se tedy třeba jen inspirovat kousky, které by mohly plnohodnotně sloužit i vám a vaší domácnosti.

#1Konferenční stolek s integrovaným PC

 

Jedná se o konferenční dřevěný stolek s integrovaným plně funkčním počítačem s 32" dotykovým displejem. S Windows 8, procesorem Intel Core i53,2 GHz, 6 GB paměti a 500 GB pevným diskem, je ideálem pro prohlížení fotografií v maximálním rozlišení, hraní společenských her nebo surfování a to vše z pohodlí pohovky. Samozřejmostí je ochranná skleněná deska. 

#2 Robot na mytí oken

 

Robot, který samostatně čistí a vysušuje okna. Zařízení vypočítá velikost okenní tabule a zmapuje optimální cestu čištění. Samozřejmě disponuje detekcí rámů a parapetů, kterým se tak vyhýbá. Do automatického režimu mytí a vysoušení prostřednictvím útěrky z mikrovlákna, je možné kdykoliv vstoupit, díky dálkovému ovládání. Tím je možné robota nasměrovat přesně tam, kam si budete přát.

#3 Kwikset Kevo dotykový zámek

 

Zapomeňte na hledání klíčů na dně své kabelky, či po kapsách. Tomu je teď konec s vychytávkou od společnosti Kwikset, která světu představila revoluční typ zámku. Ten dokáže pomocí Bluetooth komunikovat s vaším smartphonem a umožní vám pouhým dotykem kterékoliv části zámku, otevřít vstupní dveře. Je to pohodlné, rychlé a hlavně díky speciálnímu šifrování bezpečné. Momentálně je k dispozici softwarová podpora pro iPhone, ale výrobce slibuje i podporu pro Android.

#4 iPad Caddy

 

Koupelnový stojan, který nahrazuje tradiční koše na časopisy a jiné druhy tiskovin. Poslouží jako užitečný držák iPadu, ale i role toaletního papíru v designově atraktivním, antikorovém provedení. Díky pružinové hlavici je možné nastavit optimální polohu pro pohodlné čtení. Tento WC sluha je vhodný pro iPad2 a novější typy. Jak jste si jistě všimli, na trhu i je i speciální dětská modifikace, ale pozor, "vykonávání potřeby s tímto pomocníkem se může stát velice návykovým a to v jakémkoliv věku".

#5 "Nest" učenlivý termostat

 

Termostat Nest T200577 nastolí v každé domácnosti optimální podmínky, alespoň co se teploty vzduchu týče. Toto designově esteticky a hlavně funkčně zajímavé zařízení, vzniklo pod rukama stvořitelů prvních tří generací iPhonů. Není tedy divu, že je plně schopno komunikovat přes Wi-Fi s mobilními zařízeními, jako jsou mobilní telefony, tablety, či notebooky. Nest disponuje pamětí, do které ukládá dříve nastavené či preferované teploty a sám vybírá energeticky co nejefektivnější variantu.

 

Zdroj: google

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram