Stylové technické vychytávky na dovolenou

Stylové technické vychytávky na dovolenou

Letní prázdniny a s nimi spojené cestování jsou v plném proudu. Mysleme ale také na stylovou techniku, která dokáže naši dovolenou zpříjemnit.

Letní prázdniny jsou v plném proudu a na trhu je nepřeberné množství technických vychytávek, které naši dovolenou dokáží mnohdy zpříjemnit, dokonce i ochránit cenné předměty, které s sebou vozíme. Proto jsme pro vás tentokrát připravili souhrn hned několika vychytávek, které by se vám na vašich cestách mohly hodit.

Marmitek BoomBoom 260,bluetooth reproduktor, vodotěsný, odolný

Marmitek BoomBoom 260 vám umožní poslouchat oblíbenou hudbu opravdu kdekoliv. Písek, prach, horko, zima či vlhkost pro něj nejsou žádný problém. Dokonce jej nezastaví ani náhodný pád na zem při tanci, zpívání či jiné aktivitě. Výjimečně pevná konstrukce z polykarbonátového plastu s gumovým rámem, jej bezpečně ochrání i před pádem do moře či řeky. Hodnotné 50 mm drivery zajišťují kvalitní stereo zvuk a integrovaný mikrofon umožňuje využití na handsfree telefonování. Díky integrované baterii se Marmitek BoomBoom 260 postará až o 8 hodinovou zábavu, po které jej můžete v průběhu 3 hodin dobít pomocí klasické zástrčky nebo USB kabelu. 

Pořizovací cena cca 4 000 Kč.

 

Samsung Galaxy S5

Tento inovativní smarthphone si zaslouží pozornost všech, co sledují aktuální trendy a inovace. Obrovským plusem Samsungu Galaxy S5 je jeho vysoká odolnost.  Je nárazuvzdorný a voděodolný do hloubky až jednoho metru. 

Pořizovací cena od cca 13 000 Kč.

 

GoPro Hero3+ Black Edition 

Digitální kamera schopná 4K záznamu je přímo stvořená pro akční dovádění. Black Edition je nyní o neuvěřitelných 20 % menší a lehčí než její předchůdci. Přesto si však zachovává kompatibilitu se staršími držáky a ostatním příslušenstvím - díky tomu se tak z ní stává nejuniverzálnější a nejvšestrannější kamera GoPro. Vodotěsná je do 40 metrů a je schopná zachytit širokoúhlé video. Rovněž také disponuje 12Mpx fotoaparátem s možností pořízení až 30 snímků za vteřinu.

Pořizovací cena je cca 10 000 Kč.

 

BlueAnt Pump HD, vodotěsná bezdrátová sluchátka

Nová Bluetooth sluchátka pro sportovce od společnosti BlueAnt, slibují nejen vysokou kvalitu zvuku, ale také voděodolnost, která se na dovolené neztratí. Pro bezdrátový přenos zvuku přes Bluetooh 3.0 jsou použity kodeky APTX a AAC, profily A3DP, AVRCP, HFP, HSP. Sluchátka jsou dostupná ve třech barevných variacích - modré, zelené a černé. Provozní doba při plném nabití je odhadována na 8 hodin plnohodnotného poslechu, přičemž samotné nabíjení zabere dvě hodiny.

Pořizovací cena je zhruba 3 000 Kč.

 

NIKON COOLPIX AW120 Blue

Aťuž se vydáte k nejvyšším vrcholkům hor, či do mořských hlubin, fotoaparát COOLPIX AW120 s 16 miliony pixelů vás rozhodně nezklame. Je dostatečně odolný pro jakékoli venkovní dobrodružství a nabízí nástroje, které obohatí váš aktivní životní styl. Tato vychytávka od Nikonu je vodotěsná do hloubky 18 metrů a nárazuvzdorná při pádu z výšky až 2 metrů. Jeho mohutné tělo ho dokonce ochrání i před mrazem a to až do -10°C. Díky integrovanému připojení Wi-Fi1 můžete pořízené snímky i videa v rozlišení Full HD přenášet rovnou do vašeho chytrého zařízení. 

Pořizovací cena se pohybuje od 7 500 Kč.

 

North Face Waterproof Daypack

Outdoorová značka North Face právě včas přichází se svým zcela novým 34, 5 litrovým batohem. Jeho velkou předností, je ale opět voděvzdornost. Určitě se osvědčí ať už ve městě, vysokohorské tůře, džungli, nebo na moři. Vždy a za jakýchkoliv podmínek ochrání předměty v něm uschované, od citlivých kamer, chytrých telefonů, po zdravotnický materiál či zásoby potravin.

Pořizovací cena je cca 2 000 Kč.

 

Zdroj: google.com, alza.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram