Stylový dárek na Valentýna? S našimi tipy ho seženete snadno

Stylový dárek na Valentýna? S našimi tipy ho seženete snadno

Valentýn se k nám v kalendáři přiblížil natolik, že už opravdu není čas otálet. Pokud ještě nemáte dárek vymyšlený, jistě oceníte naše tipy.

Ikonická a luxusní kosmetika 

Nová řada kosmetiky Mokosh ICON byla do prodeje spuštěna teprve na konci roku 2018 a stále se tedy jedná o žhavou novinku. Obsahuje tři produkty, které jsou samy o sobě ikonou. První z nich je solný peeling s minerály z Mrtvého moře, druhým je rozjasňující tělové sérum a třetím tělové máslo. Všechny tři produkty ovoněly esence vanilky a tymiánu a Mokosh je zabalil do luxusně vyhlížejících černých obalů. Pokud váš partner ještě nemá tip, víte, kam ho nasměrovat. Nebo si jednoduše udělejte radost sama.  

Vzorované ponožky

Dárek pro muže i pro ženu. Domněnka, že ponožky zastupují nudnou nutnost, snad už byla definitivně vymýcena. Proto se nebojte sáhnout v rámci valentýnského dárku po krabičce originálních ponožek. Limitovaná edice barevných ponožek SocksInBox se hlásí jako ideální dárek na 14. únor. V krabičce najdete barevně i vzorově sladěné tři páry ponožek a není pochyb o tom, že když vám vykouknou zpod kalhot, zaujmou pozornost vašeho okolí. 

Psaníčko, batůžek i kabelka ve světlé

Žena snad vždy ocení nový pár lodiček nebo novou kabelku. Zatímco trefit se do správné velikosti bot by mohl být problém, koupit správnou kabelku už se zdá snazší. Ať už se rozhodnete pro jakoukoli velikost či tvar, doporučujeme poohlédnout se po modelech ve světlejším barevném provedení. V temném zimním outfitu kabelka skvěle vynikne. Široký sortiment pro vybírání vám poskytne například LondonStore.

Hodinky v jednoduché linii

Hodinky se zdají být sázkou na jistotu. Ve své podstatě opravdu ano, měli byste však pečlivě zvážit vkus obdarovávané ženy. Nejspolehlivější volbou se ukazují být hodinky v minimalistickém zpracování a v jednoduchých liniích. Tento popis dokonale splňuje model Akyla Pure Gold od Esoria. Poutají na sebe pozornost díky efektní jednoduchosti, nikoli nadbytečné zdobnosti, a i to dá jejich nositelce možnost připnout je na zápěstí, ať už oblékne cokoli. 

archiv e-shopů ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram