Stylový outfit do fitka

Stylový outfit do fitka

Ruku na srdce, každá z nás chce vypadat dobře, a především se také dobře cítit. Jak toho dosáhnout i při vašem tréninku?

S novým rokem také přicházejí nová předsevzetí. Jedním z nich bývá u nás žen - více se hýbat, zlepšit fyzičku, zhubnout. Jakkoli podobně jste své předsevzetí pojmenovaly, jedním z hnacích motorů by kromě motivace, že budete vypadat lépe, že uběhnete o kilometr více nebo že vás přestanou bolet záda, také mohl být nový outfit.

Proč tomu předsevzetí trochu nepomoci. Máme pro vás několik tipů na skvělé fitness outfity, se kterými se budete na každou další hodinu jen těšit. 

Většina sportovních outfitů jde skvěle kombinovat a vynosit i mimo posilovnu. V podobných kompletech budete rády chodit i před tréninkem.

Pokud máte již něco odcvičeno a nezačaly jste s novým rokem, proč si nedovolit pouze skvěle padnoucí podprsenku. Triko můžete tentokrát nechat doma. Odvážně můžete být i v posilovně, protože právě tady vám mohou barvy zvednout náladu.

Pokud si úplně netroufáte nakráčet do fitka jen ve sportovní podprsence, nemusíte zoufat, protože je opravdu z čeho vybírat. Uzpůsobte výběr topu sportu, na který se chystáte. Ne vždy vám může vyhovovat dlouhý či krátký rukáv, někdo se rád naopak podívá na své vypracované paže a záda v tílku. Opět opakujeme, že v detailu je síla. Vykrojená záda, dlouhé průstřihy, kombinace materiálu. Ani tady se fantazii meze nekladou.

Nezapomeňte při pořizování nových kousků nejen natrendy, ale také na pohodlí. Jen tak si pohyb užijete na maximum. Funkční a stylové legíny jsou základem každého sportovního úboru.

Můžete mít na sobě cokoli, ale bez kvalitního obutí se neobejdete při žádném sportu. Ani v tomto případě nemusí jít móda stranou. Tenisky jsou jedním z nejtrendovější obuvi vůbec. Proto se jedná o záležitost, na kterou se zaměřuje většina sportovních značek. A nejen ty, protože tenisky jdou skvěle kombinovat i s běžným outfitem, takže spousta návrhařů jim věnuje velkou pozornost.

Pokud vám to zrovna situace neumožňuje a nemůžete z domu vrazit přímo ve vašem novém sportovním outfitu, máme pro vás i stylové zbalení. Tyto sportovní tašky se vám hodí téměř na jakýkoli sport. Ve finále do nich zabalíte i věci na víkend, takže všestranné využití.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram