Stylový večer s Dagmar Gabulovou

Stylový večer s Dagmar Gabulovou

Včerejší křest nové knihy Styl by Dagmar se nesl v duchu hned dvou oslav. Křtila se krásná kniha STYL, která čtenářkám poskytne návod, jak najít svůj vlastní styl, jak získat sebevědomí i jak objevit svoji jedinečnost. Oslavovali se také narozeniny Dagmar Gabulové, která přichází s touto jedinečnou módní publikací pro ženy.

Celým večerem nás provázela velice sympatická Barbora Mottlová v úžasných prostorách hotelu Emblem v centru Prahy. Barbora nám v průběhu večera i zazpívala.

 

Na křest knihy si Dagmar pozvala tři sudičky České Miss Gabrielu Kratochvílovou, Moniku Leovou a Lucii Křížkovou, které knihu pokřtily stylově a to ne vínem ani žádnou jinou tekutinou, ale okvětními lístky červených růží. Musíme uznat, že pohled na tři krásky sypající květy rudých růží na knihu byl netradiční a velmi příjemný.

 

Kniha nabízí čtenářkám mnoho rad jak najít to, co je naplňuje, co je baví a jak nalézt vlastní krásu, a to nejenom tu vnější, ale i vnitřní. Dagmar Gabulová je totiž první certifikovanou expertkou na styl v České a Slovenské republice a ve své nové knize přináší spoustu praktických rad a cvičení k zamyšlení, díky nimž o sobě samé mnohé zjistíte.

 

O oslavě narozenin v rámci večera jsme se již zmínili, ale kdo že je vlastně slavil? 

Dagmar nejenom že křtila svou knihu, ale slavila i narozeniny a tak nechybělo překvapení v podobě překrásného dortu, který byl mimochodem velmi chutný. Slavit tedy bylo co. A hned dvakrát ...

 

Za redakci přejeme Dagmar, aby se knize dařilo a prodala se do posledního kousku. A zároveň děkujeme za hezký večer v tak příjemné společnosti. 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram