Svatba v tyrkysové, červené i tmavě modré - kolekce Carla Ruiz pro léto 2014

Svatba v tyrkysové, červené i tmavě modré - kolekce Carla Ruiz pro léto 2014

Neuvěřitelná kolekce španělské módní návrhářky Carly Ruiz, která boří mýty v oblékání na svatbu! Bílou hrdě zaměňuje za tyrkysovou, korálovou, žlutou i tmavě modrou a délku šatů zkracuje ke kolenům. Hlavní roli ale stále nechává saténu, krajkám a květinám. 

Letní kolekce svatebních šatů je opravdu různorodá. Začneme ale klasikou. Ani tady totiž nechybí princeznovské dlouhé bílé šaty plné krajek. Návrhářka je ale vepředu zkracuje podle posledních módních trendů a ze zadní části se rázem stane honosná vlečka. Můžete si všimnout detailů jako jsou krajkové rukávky nebo dolní lem šatů.

 

Pravým opakem je černá a možná je na svatbu vhodná jen pro ty nejodvážnější. Modely jsou ale narušené světlou krajkou, která vytváří zajímavé kontrasty. Zkombinované jsou se zlatou na detailech nebo třeba na kabátku. 

 

Co si zaslouží opravdu velkou pozornost je tyrkysová část kolekce. Šaty jsou zdobené květinovými aplikacemi různých rozměrů a kombinované především s jednotlivými odstíny samotné tyrkysové nebo s bílou. 

 

Návrhářka si také pohrála s moderním kombinování jednotlivých odstínů modré a doplnila je o žluté velké mašle místo pásku. Častý je motiv květů - jak už na látce, tak i na samotné krajce. Modely jsou doplněné květinovými ozdobami ve vlasech.

 

Milovníci módních výstřelků si oblíbí róby, ve kterých převažuje křiklavá červená. Objevuje se náročné řasení sukní, klasický A-střih a letní květiny po celých šatech. Velice zajímavě působí šaty pruhované, jsou něčím, co bychom na nevěstě nečekali, ale okamžitě si nás podmaní. 

 

Na hlavě modelky nosí květinové ozdoby, čelenky nebo kloboučky. Šaty jsou doplněné o výrazné náhrdelníky i náušnice. Jak se tato poměrně netradiční svatební kolekce líbí vám? 

Zdroj: fashionising.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram