Svatby modelek v letošním roce

Svatby modelek v letošním roce

Jaké trendy nastolily nejznámější svatby letošního roku? Jaké šaty a lokace u modelek dominují? Vybrala byste si klasiku podle Lindsay Ellingson nebo spíše něco odvážnějšího ve stylu Poppy Delevingne?

Poppy Delevingne

Poppy Delevingne a její snoubenec James Cook si řekli své ano v kostele St. Paul's Church v Londýně před zraky své rodiny a blízkých kamarádů. Poppy si zvolila střihově ojedinělé šaty od módního domu Chanel. Svatební róba měla totiž horní část šatů posunutou dolů, čímž se opticky o trochu zkrátila sukně a dala tak vyniknout promyšlené horní části. Jako by si Poppy vybrala retro šatičky a pod ně schovala delší svatební sukni. Pozici družičky nemohl zastávat nikdo jiný, než její momentálně o trochu slavnější sestra Cara Delevingne.

A jako by mediální pozornosti nebylo málo, Poppy a Jamesovi nestačila jen jedna svatba. Druhá se konala v Maroku v country klubu, svatební veselí se soustředilo kolem La Mamounia, dobře známého tím, že se mu přezdívá nejlepší hotel Marrákeše. Na svou druhou svatbu si Poppy oblékla netradiční šaty od Emilia Pucci.

Sara Blomqvist

Pro Saru Blomqvist navrhl svatební šaty módní dům Valentino. Přesně odpovídaly jeho současnému směru a oblíbeným trendům. Dlouhé rukávy, zdůraznění oblasti pasu a krajka udělaly ze Sary společně s jemnou čelenkou ve vlasech romantickou vílu. Během svatební recepce se Sara převlékla do jednodušších šatů od Leanne Marshall.

Sara se provdala za svého kolegu z modelingové branže Jeremyho Younga. Svatební ceremoniál a posléze i oslavy se konaly v Glynwood Farm ve státě New York (neplést si ho s městem!). Seznam hostů by se nemohl obejít bez kolegů Sary a Jeremyho z branže, tudíž nechyběla Alana Zimmer a Mirte Maas jako družičky, Jacquelyn Jablonski či Sheila Márquez. Výhodou (nebo nevýhodou?) takového osazenstva pro novomanželský pár bylo, že jejich svatební den zachytilo na svůj mobilní fotoaparát mnoho lidí, kteří se neváhali svou účastí na svatbě pochlubit na sociálních sítích. Což nám, nepozvaným, alespoň umožňuje nahlédnout do svatebního dne modelingového páru malou klíčovou dírkou.

Behati Prinsloo

Behati Prinsloo, jeden z nejznámějších andílků Victoria's Secret, se provdala za zpěváka a frontmana skupiny Maroon 5 Adama Levina. Svatba se konala v Los Cabos v Mexiku a pro večerní radovánky se Behati převlékla do šatů od Rory Beca. Oslavy totiž byly velmi divoké, tancovalo se a zpívalo, hosté se dokonce dočkali pěveckého vystoupení samotné nevěsty. Recepce se konala kolem několika kulatých stolů obklopených stromy mangovníků, z nichž visely malé bílé květy.

Svatební fotografii Behati Prinsloo sice k dispozici zatím veřejnost nemá, přesto se ví, v jakých svatebních šatech řekla Behati své ‚‚ano". Jednalo se o róbu z dílny značky Marchesa s netradiční sukní a přenádhernými výšivkami. Behati se o svůj soukromý život, i přes velké naléhání fanoušků na Instagramu, nedělí.  I tak můžeme doufat, že alespoň jednu svatební fotografii tento slavný  pár jednou zveřejní.

Lindsay Ellingson

Ani další andílek Victoria's Secret, Lindsay Ellingson, svou svatbu příliš nemedializoval. Na sociální síti se pochlubila jedinou fotografií a poté se po informacích i vizuálních zachyceních její svatby se snoubencem Seanem Claytonem slehla zem. Jejich svatební den se konal v polovině července letošního roku v Jižní Karolíně. Nevěsta oblékla svatební róbu od Sophie Theallet. Ceremonie se odehrála jen před rodinou a úzkým okruhem přátel, přesto čítala kolem stovky hostů.

Lindsay byla se Seanem zasnoubená od listopadu minulého roky, kdy ji její přítel požádal o ruku během Díkuvzdání v blízkosti domu svých rodičů. ‚‚Sean mi v lese ukázal iniciály jeho rodičů, které tam vyryli, když ještě chodili na střední školu. Podívala jsem se na ně a než jsem se stačila nadát, klečel na jednom koleni a držel nádherný prsten," popsala Lindsay své zasnoubení v jednom z rozhovorů.

A co na trendy našich oblíbených modelek říkáte vy? Měla byste odvahu na květinové šaty, jež si vybrala Poppy Delevingne? Líbí se vám její druhé svatební šaty od Chanelu? Nebo spíše vyznáváte klasiku, kterou předvedla Lindsay Ellingson, či romantickou vílu v podání Sary Blomqvist?

 

Zdroj: popsugar.com, mirror.co.uk, mydaily.co.uk, company.co.uk,

hellomagazine.com,. glamour.com, womanideass,

fashiongonerogue, vogue.fr, vogue.com,

blogtheknot.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram