Svatební kolekce v růžové - Zuhair Murad 2018

Svatební kolekce v růžové - Zuhair Murad 2018

Variabilita svatební róby zaujala podstatné místo i u dalšího návrháře - libanonce Zuhair Murada. Jeho jarní kolekce ale přinesla daleko více.

Fanynky módy Zuhair Murad si ho oblíbily pravděpodobně právě pro jeho ruční a detailní zdobení, které na módních molech běžně nevídáme. A proto očekávaně, největšími trháky se staly ty nejvíce zdobené šaty pošité korálky a s výraznou krajkou. Lichotivé výstřihy - od lodičkového s krátkými rukávky přes ramena až k hlubokému véčkovému doplnily 3D výšivky. Muradovo šaty tentokrát nepokryla optická bílá, viděli jsme champagne odstín a světlou růžovou.

Stejně jako jiní návrháři i Murad aplikoval na svou jarní svatební kolekci možnost variability šatů, po které nevěsty rády sahají. Populárními se stávají připínací sukně, s nimiž šaty přidají na objemu i velkoleposti. Nevěsta si ji může odepnout na večerní posvatební párty nebo třeba během svatebního focení. Na vlasech měly nevěsty připevněné lehké tylové závoje a vlečky různých délek, v ruce květiny. Všechno tak, jak má být.

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram