Svatební korzování je mnohem více než jenom svatební veletrh jinak

Svatební korzování je mnohem více než jenom svatební veletrh jinak

Jeden z nejdůležitějších dnů v životě každé ženy je ten svatební. I pro pány je tento den důležitý, i když ho určitě neprožívají tak jako my. A pokud se blíží i váš den D, neuděláte nic lepšího, než když si zajedete v lednu do Plzně. Co vás tam čeká? Svatební korzování.

Svatebním veletrhem vás provede Adéla Elbel, těšit se můžete na nádherné módní přehlídky svatebních šatů. Mezi návrhářkami, které zde předvedou svou práci, najdete jména, jako jsou Petra Brzková, Iveta Paulerová, značka Simply Bride, Svatební salon Blovice nebo Salon Miriam, půjčovna svatebních a společenských šatů.

Svatební korzování – svatební veletrh jinak pořádá Le Fleur Design pod vedením Kateřiny Empergerové, které se taky postará o celou výzdobu přehlídkového mola. To bude letos netradičně řešené a bohatě zdobené květinami a balónky ve spolupráci s Bablfuk. Návštěvníci se tak mohou těšit na pořádnou džungli. Navštivte svatební veletrh, který vám dá mnohem více než ty ostatní. Tím Svatební korzování rozhodně je!

Akce přináší již tradičně také několik zajímavých workshopů, jako jsou Krasopísmo s Aničkou z PsAanníčka, Macrame s ann.designn, Holky bez silikonů a jejich přírodní svatební parfém a Kokedamky od Zahrada v misce.

Takže kdy a kde? 19. 1. 2020 v Plzni v DEPO 2015 od 10 do 17 hod.