Svatební účesy 2015 - inspirace od Honzy Kořínka a Carly Wood

Svatební účesy 2015 - inspirace od Honzy Kořínka a Carly Wood

Protože každá z nás chce o svůj velký den být naprosto perfektní, přinášíme vám inspiraci na aktuální svatební účesy z Čech i ze zahraničí.

Přinášíme vám inspiraci v podobě dvou kolekcí svatebních účesů. Podívejte se, co je právě teď aktuální v našich zeměpisných šířkách a objevte, co je trendy u protinožců. Představujeme vám kolekci The Wedding Princess 2015 Honzy Kořínka a Inceplation kolekci svatební vlasové stylistky Carly Wood působící v Sydney.

The Wedding Princess – Honza Kořínek
Nejnovější svatební kolekce Honzy Kořínka vznikla ve spolupráci s tvářemi televize Nova. Jeho cílem bylo ukázat veřejnosti, že i ve svatebních účesech lze být kreativní. Dá se pracovat se strukturou vlasů, jejich délkou a nejrůznějšími doplňky. Honza ke svatebním účesům přistupuje skutečně inovativním způsobem a dává tak řadě žen, které volí netradiční až extravagantní šaty, možnost perfektního stylingu a sjednocení stylu účesu s šaty.




Extravagantní účesy a originální drdoly ale nejsou jediné, které Honza Kovařík dovádí k dokonalosti. Rozevlát nechává i romantického ducha každé z nás ve vlnách uvolněných účesů a nádherných složitě vyhlížejících copů.



Inceplation - Carla Wood
Vlasová stylistka Carla Wood ze Sydney se specializuje právě na svatební účesy a styling. Letos opět představila nádhernou kolekci plnou smyslných a velice přitažlivých účesů. Romantické drdoly a kudrlinky ke svatebním účesům prostě patří. Ale i u této kolekce se objevuje nádech extravagance a to v podobě megalomanského drdolu sahajícího až k nebeské výši.



Společné prvky
Domácí i zahraniční tvorba vlasových stylistů má stále více společných prvků. Především je to hra textury v kombinaci s drdoly, která prostupuje oběma kolekcemi. Na výsluní se stále drží také objemnost účesů, vysoké drdoly a vyčesané vlasy s nádechem retro looku. A samozřejmě uvolněné romantické účesy plné smyslných vln – ty budou mít mezi svatebními účesy vždy své oprávněné místo.

Zdroj: honzakorinek.cz, hji.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram