Světoví návrháři navrhli, jak by mohly vypadat svatební šaty Lady Gaga

Světoví návrháři navrhli, jak by mohly vypadat svatební šaty Lady Gaga

Alexander Wang, Donna Karan nebo Karl Lagerfeld, ale nejenom tito tři - mnohem více světových návrhářů navrhlo svatební šaty pro Lady Gaga.

Krátce po oznámení zásnub se Lady Gaga stala předmětem diskusí, co by zrovna ona mohla obléknout na svůj den D. Vzhledem k jejímu avangardnímu vystupování a volby kostýmů se otevřela obrovská škála možností. Světoví návrháři byli požádání o vlastní představy svatebních šatů pro Lady Gaga. A vzhledem k jejímu módnímu vkusu upustili ze svých běžných svatebních kolekcí a tužkou zabrousily do divočiny. 

 

Mara Hoffman, Balenciaga

Lady Gaga o svých šatech promluvila, ale pouze okrajově. Prohlásila, že o nich příliš nepřemýšlela, ale že je pro ni prioritní, aby se líbily jejímu nastávajícímu manželovi. Karl Lagerfeld se pod značkou Chanel nechal opravdu unést a především jeho zpracování límce je velice nevšední. Ateliér Donny Karan se pro změnu nebál přidat i jinou barvu než je konvenční bílá a Nicole Miller rovnou zakomponovala krajkované punčochy a sukni nechal vepředu hodně krátkou. 

Alberta Ferretti

Donna Karan

Monique Lhuillier

 

Nicole Miller, Karl Lagerfeld

Zdroj: fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram