Světový styl ve vašem botníku

Světový styl ve vašem botníku

Znáte Hanneli Mustapartu? Tato světoznámá blogerka, modelka a fotografka, se nyní představuje také z pozice návrhářky obuvi. Ve spolupráci se společností Deichmann vytvořila vlastní limitovanou kolekci „Collection Edited by Hanneli Mustaparta“. Pojďte se s námi na kolekci podívat.

Hanneli Mustaparta vešla do povědomí svým blogem hanneli.com. Původně na něj psala příspěvky v norštině, se stoupající čteností začala psát také anglicky. Jejího stylu si brzy všimly světové lifestylové časopisy, jako je Elle a Madame, a z Hanneli se ze dne na den stala světová hvězda.

Její krásu ocenili světoví návrháři, kteří jí začali dávat nabídky na kampaně. Hanneli ale nechtěla opustit ani svoji pozici za objektivem, takže se z ní stala blogerka, modelka i fotografka. Z rodného Norska se přestěhovala do New Yorku, kde úspěšně rozjela kariéru na všech frontách.

Nyní se rozhodla postoupit v profesním životě dál a vyzkoušet si roli návrhářky. Ve spolupráci s obuvnickou značkou Deichmann navrhla 10 různých modelů obuvi dle vlastního vkusu a stylu. Jedná se o limitovanou edici, která je v prodeji pouze v internetovém obchodě Deichmann. V kolekci se objevují rozmanité styly – slip-ony v kombinaci tvídu a umělé kůže, kožené polobotky v dandy stylu, rockové kozačky nad kolena nebo hologramové metalické lodičky.

Světový styl je díky Hanneli nyní dostupný každé ženě. Cenová relace modelů se pohybuje od 599 Kč do 1299 Kč.

„Svým blogem bych chtěla ostatní inspirovat. Nikdo by se neměl cítit špatně, protože neutrácí dost peněz za drahé věci. O tom to není. Pro mě je důležitější ukázat, že i staré věci zase mohou být in, pokud je nějakým novým, neotřelým způsobem zkombinujete,“ říká Hanneli. „Není potřeba mnoho k tomu, abychom vypadaly dobře,“ dodává.

Dodejte svým oblíbeným outfitům punc novoty díky jedinečným modelům z blogerské kolekce.

Kolekci si můžete prohlédnout a zakoupit exkluzivně v internetovém obchodě Deichmann na www.deichmann.com.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram