Svetry, které budete chtít nosit pořád

Svetry, které budete chtít nosit pořád

S letními kousky se pomalu ale jistě loučíme. Tedy některé nám poslouží i během podzimních měsíců, třeba právě v kombinaci se svetrem. A že není svetr jako svetr, se můžete přesvědčit v dnešním článku. Vybrali jsme totiž pro vás několik z nich, které budou letošní zimu hrát prim.

zdroj: pinterest.com

Letošní podzim a zima se nesou ve znamení pohodlí. Více času trávíme doma a je tedy logické, že také budeme upřednostňovat větší pohodlí. A přesně v takovém duchu se nesou i letošní trendy. Takže pokud by vám letos v šatníku nemělo něco chybět - jsou to úpletové šaty, nejlépe v midi délce. A samozřejmě také úpletové kalhoty. Ty jsou skvělou variantou nejen pro domácí outfit, ale uděláte s nimi i velkou parádu při víkendové procházce městem. A na co dalšího se zaměřit?

Vesty

Aktuálně must have na letošní podzim. Že už tu byly? Byly! A dobře, že se vrátily. Pokud jste milovnice vrstvení, stejně jako my, další skvělý kousek, se kterým bude ladit podzimní outfit jedna radost. Máte spoustu možností, jak ji nosit. Můžete ji zvolit místo šatů nebo pod tričko či košili.

zdroj: pinterest.com

Límeček

Díky tomuto malému detailu vypadají rázem jednoduché svetry a vesty zajímavější. Nebojte se kombinovat s koženými culottes nebo kalhotami s vysokým pasem.

zdroj: pinterest.com

Krátká verze

Trend 90. let - oříznuté úpletové topy a pletené podprsenky. Frajeřina nezebe. A aktuální počasí podobným kouskům jen nahrává. Zkombinujte opět s kalhotami s vysokým pasem a přes ramena přehoďte jen sako.

zdroj: pinterest.com

Zip

Další ze svetrů, který se díky nepatrnému detailu stal velkým hitem. V podzimní kolekci Jacquemuse, která byla opěvována ze všech stran, byl v několika variantách. V chladných ránech budete v teple a pokud se během dne udělá krásně, jen rozepnete a necháte vyniknout svůj dekolt, případně navrstvené náhrdelníky. Jak rafinované!

zdroj: pinterest.com

Komplet

Katie Holmes se v minulém roce postarala o to, aby tento komplet chtěly nosit ženy po celém světě. Ani letos tomu není jinak, takže pokud stále váháte, letos je rozhodně ten pravý čas.

zdroj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram