Svěží a jednoduchá kolekce navržená Ashley Benson pro H&M

Svěží a jednoduchá kolekce navržená Ashley Benson pro H&M

Jednoduchá kolekce v kombinaci černá-bílá-mint je navržená americkou herečkou Ashley Benson přesně podle jejího vkusu. Obsahuje ideální kousky na léto, které byste mohla zařadit i do svého šatníku.

 

Jak sama Ashley řekla, kolekce, kterou navrhla vystihuje její ležérní styl. Ráda obléká jednoduché topy, vysoké sukně i kalhoty a užívá si vtipných detailů.Herečka se proslavila především hlavní rolí v seriálu americké televize abcfamily Pretty Little Liars. A i její postava Hanna obléká velice podobnou módu. 

 

Hlavním prvkem celé kolekce jsou nejrůznějšíí topy a tílka. Střihově i barevně jsou jednoduché. Zaujmou spíše jednoduchým detailem nebo vtipným nápisem. Někde jsou k vidění průsvitné části, jinde třeba jemná krajka. 

Jednoduchý vršek bude vypadat dobře ležérně zastrkaný do high-waisted kalhot. Stejně tak si oblíbíte crop top společně s áčkovou sukní v podání této jedinečné Devided kolekce.

  

V kolekci samozřejmě najdete také řadu jedinečným doplňků - např. jednoduchou šedou pletenou čepici nebo černou buřinku. Pozornost jistě přitáhnou černé boty na platformě, ale i zajímavé kabelky. 

 

Jednoduše - ať v této kolekci zkombinujete cokoli, dohromady to vždy bude vypadat orginálně, ležerně a in. Kolekce je k dostání i v českých prodejnách H&M.

Zdroj: hm.com
ohnotheydidnt.livejournal.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram