Svěží vítr v Salamanderu

Svěží vítr v Salamanderu

Další sezóna přinesla do prodejen Salamander mnoho novinek. Jaké ? 

Jednou z těch největších je jistě spolupráce společnosti s herečkou Michaelou Maurerovou, která se stala ambasadorkou Salamanderu a již brzy se budete moci těšit na krásné fotografie, které v rámci spolupráce vznikly.

 

Milovnice luxusní módy za skvělé ceny jistě zaznamenaly nový design a rozšířený sortiment outletové prodejny ve Fashion Aréně Štěrboholy a zanedlouho budou moci také zamířit do nové prodejny v Prague The Style Outlets u Letiště Václava Havla.

Aby si vybral opravdu každý, i pro tuto sezónu rozšířil Salamander sortiment nabízených značek. Nově v prodejnách zakoupíte obuv New Balance, Vagabond, Ugg a Brunate.

New Balance
Boty s ikonickým N na straně zaplavují ulice, a proto je i společnost Salamander zařadila do svého sortimentu. Proč je všichni milují? Jsou neuvěřitelně pohodlné a hodí se snad téměř ke všemu.

Vagabond
Kvalitní materiály a minimalistický design je příznačný pro obuv Vagabond. Přesně to je i směr, kterým se vydává Salamander a díky tomu byla distribuce těchto nezaměnitelných bot jasnou volbou.

Ugg

Přestože většina lidí pod názvem Ugg vybaví zimní válenky, nabízí tato značka neotřelé modely i pro teplejší počasí. Za pozornost stojí zejména pantofle s chlupem, které by letos neměly chybět žádné módní nadšenkyni.

Brunate
Velmi sofistikované dámské kožené boty uspokojí zejména ty nejnáročnější zákaznice. Ručně vyráběné italské lodičky a sandálky jsou známé zejména v zahraničí pro své pohodlí a nadčasový design.

 

Co letos nesmí chybět v botníku?

 

Pastelové barvy

Trendy pro letošní jaro v sobě snoubí jemné dívčí prvky a pohodlí. Tenisky v pudrových a pastelových barvách nemusíte nosit pouze k džínům. Hravého kontrastu dosáhnete, pokud si je obujete k rozevlátým šatům či tylové sukni.

Metalické akcenty
S metalickými botami zazáříte i v šedém davu. Nevíte, jak je kombinovat? Pro začátek se mohou stát výrazným prvkem celočerného či celobílého outfitu. V kombinaci s metalickým batůžkem nebo psaníčkem vytvoří dokonalé duo za kterým se každý otočí.

Rozpustilé espadrilky
Evergreen pro jarní a letní měsíce je opět na vrcholu popularity. Jednoduché pohodlné botičky letos vyzkoušejte ve variantě s aplikacemi, kamínky, flitry nebo vyšívanými vzory. Veselé espadrilky se stanou skvělým společníkem do města i na dovolenou.

salamander.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram