Tak trochu jiné svatební šaty z podzimní kolekce 2015 Very Wang

Tak trochu jiné svatební šaty z podzimní kolekce 2015 Very Wang

Kolekce svatebních šatů z dílny Very Wang pro podzim 2015 je pojatá tak trochu ležérně. Místo lodiček obuly modelky kotníkové holinky a účesy jsou nedbalé. Svatební konvence tady dostává úplně jiný rozměr!  

Vera Wang pro každou sezónu představuje naprosto originální kolekci svatebních šatů. Dnes vám přináší kolekci pro Podzim 2015! Její pojetí je opět netradiční. Neuvidíte tu nevěstu v žádné ze zavedených konvencí. Místo komplikovných drdolů, natočených pramínků jemně padajících podél tváří nebo jinak dokonale upravených vlasů, vidíme modelky s rozcuchanými drdoly a rozpuštěnými zpřeházenými vlasy.

 
A stejně tak jako bychom u nevěsty čekali dokonalý účes, čekali bychom i páskové sandálky nebo lodičky - ale hlavně podpatky! Ani tady se nám žádných nedostane. Modelky pózují v černých holinkách nebo bílých oxfordkách. 

Některé fotky svatebních šatů připomínají nevěstu na útěku a přidat pár černých šmouh na obličej i šaty, pak je to zdárně dovedeno až dokonce.

Šaty samotné jsou samozřejmě pohádkové. Je použitý jen ten nejkvalitnější materiál a návrháří využívali zajímavých detailů - např. mašle na zádech nebo velké ozdoby na ramenou. Najdeme tu jak šaty se širokou princeznovskou sukní, tak i obepnuté až k zemi. Zároveň ale kolekce obsahuje i svatební minišaty, které jen tak někde jinde neuvidíme. Použité byly i výrazné krajky a nášivky květin. Kromě bílých byly předvedeny i šaty v kávovém odstínu a do krajek byly všité stříbrné i zlaté korálky a kamínky. Prostě luxus jak má být!

Zdroj: verawang.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram