Takhle si redakce Móda.cz užívá lednové dny

Takhle si redakce Móda.cz užívá lednové dny

Po vánočním shonu i odpočinku jsme zase najeli do obvyklého pracovního tempa. To prokládáme knížkami, filmy a dobrým pitím. A radujeme se ze sněhu. No jak jinak.

Péťa (šéfredaktorka)

Naše milá šéfredaktorka se v měsíci lednu začetla do stylového P.S. ještě stylovější Ani Geislerové. A věřte, že Péťa není jediná, která Aňu miluje. Ať už jako herečku nebo ženu samotnou. Plánovala si P.S. poslechnout v audio podobě, jenže pak ji vůně nových knih zlákala mezi regály knihkupectví a z něj už Péťa odcházela s knihou v ruce. Neodolala. Knihu teď čte u dobrého anglického čaje s mlékem. Ale čtení není to jediné, protože práce nepočká a tak Péťa připravovala také další Cover Móda.cz pro nadcházející měsíc. 

P.S.: To mléko v čaji si zkuste našlehat.

P.P.S: Fakt to zkuste! Je to dokonalé. 

Radek

Čemu vlastně v únoru propadl Radek, když jen na krátko upustil od módy? V těchto chladných dnech se rozhodl čelit nepřízni počasí v promítacím sálu biografu, který mu poskytl dokonalé útočiště. Ne však takové jakého si dnes už celkem běžně dopřáváme ve všudypřítomných multiplexech, ale jen ve starém dobrém kinosálu na okraji Prahy, jenž i přes nevyhnutelné drobné úpravy interiéru stále dýchá svou bohatou historií a jedinečnou atmosférou. Radkovu pozornost bezesporu upoutal strhující příběh portrétu Adele Bloch-Bauerové a jeho tvůrce Gustava Klimta “Dáma ve zlatém“. Číslo dvě obsadil film režiséra Alejandra Gonzáleze Iňárritu, “The Revenant“. Do třetice je tu teprve očekávaný snímek Filipa Renče, “Lída Barrová“, jenž monitoruje vzestupy a pády této ikony prvorepublikové filmové i módní scény, na který se Radek osobně velmi těší a proto si 21. ledna 2016 nenechá ujít jeho premiéru.

Janča

Nezdá se. Miluje psy a udělala by pro ně cokoli. A je zajímavé, jak jde skloubit móda a pejsci. Vy jeden způsob už brzy poznáte. A ten druhý je charitativní ples, který naše kolegyně právě připravuje. A kromě toho si užívá procházek ve sněhu, kterého jsme se konečně dočkali a navíc ještě vyrazila na lyže, které dříve nepatřily k jejím úplně neoblíbenějším činnostem. A také pilně pracuje s dobrou kávou na stole. Tak jak to má být. 

Verča

Pokračuji v pracovním tempu z prosince a ve chvilkách prokrastinace utíkám k fotkám zasněžených krajin, čokoládě a filmu. Velký Gatsby je pro mě jeden z nejpodstatnějších filmů v mém životě a pokud jste ho ještě neviděli, věřte, že byste měli! Ta velkolepost, pompéznost, kostýmy a výprava - vždyť dva Oscaři mluví za vše! (Téměř.) Ten příběh mě naprosto semlel a nebude to dlouho trvat a The Great Gatsby si přečtu v originále. A dál? Můj mobil musí mít šmrnc a tak přivítal své první dva nové oblečky. (Ehm... já jich přivítala o něco víc.) A sotva mi přibyla mikina se zimním sloganem Let it snow, začalo sněžit! Pokud to tak opravdu funguje, hledám nějakou s nápisem Love me

foto vlastní ; ilustrační pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram