Taylor Hill i její pes Tate spolupracují se značkou Topshop

Taylor Hill i její pes Tate spolupracují se značkou Topshop

Nativní modelka z Colorada přináší další působivou kampaň. Jen za dva roky toho stihla více než leckterá její kolegyně.

V roce 2014 se stala nováčkem mezi Victoria's Secret modelkami a o rok později již oficiálním andílkem, a to v pouhých dvaceti letech. Tím si nastartovala kariéru, o které se jí ani nesnilo.

Taylor Hill se objevila rovněž v kampaních pro Juicy Couture, Versus Versace, Porty 1961 i Miu Miu. Z vrchních příček si odnesla módní přehlídky pro značky Balmain, Chanel, Fendi, Givenchy a v rámci kosmetického průmyslu také uzavřela smlouvu s Lancome. A to je vlastně Hill teprve na samém počátku modelingové kariéry.

Značka Topshop minulý týden oznámila, že tváří podzimní kolekce 2016 se stala právě samotná Hill Taylor. „Je to sociální supermodelka a mladá žena s osobností a stylem. Hill je každá Topshop dívka v jednom,“ řekla kreativní ředitelka Kate Phelan.

O její popularitě hovoří i miliony followers, které má na svém Instagramu. O spojení s Topshop navíc vzniklo krátké video, na kterém je zachycena Taylor se svým psem. Video se jmenuje: Taylor and Tate: A love story a podívat se na něj můžete právě zde: