Těchto pět výrobků přírodní kosmetiky La Organica dopřejí vaší pleti perfektní ochranu i regeneraci přes horké letní měsíce

Těchto pět výrobků přírodní kosmetiky La Organica dopřejí vaší pleti perfektní ochranu i regeneraci přes horké letní měsíce

Hloubková výživa pleti, rtů i celé pokožky je základem pro krásné a zdravé tělo. Vyzkoušeli jsme sadu přírodní kosmetiky LaOrganica a přinášíme náš verdikt, jak a kdy ji používat i to, jestli splnila naše očekávání.

foto: se svolením La Organica

V aktuálních měsících si naše pokožka projde náročným obdobím plným horkého slunce. Bude tak potřebovat dvojnásobnou péči a kromě vitamínů a minerálů, které jí dopřáváme prostřednictvím stravy či doplňků, můžeme o svou tvář i tělo pečovat na maximum s pár jednoduchými kroky.

Jemný čistící balzám s výtažky z organického baobabu a vanilky

Než se začneme o svou pleť jakkoliv starat, musíme jí jemně a citlivě vyčistit. Balzám Gentle cleansing melt La Organica je bohatý na vyživující organický olej z baobabu, který pleť zklidňuje a hydratuje. Extrakty z přírodních cukrů se jemně mísí s vodou a vzniká krémovité mléko, které očistí od všech nečistot a zanechá pleť čistou, klidnou a hydratovanou. A to i v případě, že trpíte suchou pletí. Balzám jemně vmasírujte do suché pleti obličeje včetně okolí očí, naneste na něj vlažnou vodu, která vytvoří bohaté krémovité mléko a následně vše spláchněte.

Naše recenzce: Můžeme potvrdit, že vám zůstane krásně čistá a vláčná pokožka, o kterou se vám bude následně dobře starat. Důležitá je pravidelnost a důslednost. I ženy se suchou pletí tento balzám ocení.

Jemný čistící balzám s výtažky z organického baobabu a vanilky La Organica / 120 ml 690 Kč

Inteligentní tělový krém zlepšuje pevnost a pružnost pokožky

Možná si říkáte, proč zrovna inteligentní tělový krém? Obsahuje totiž inovativní složky, které pokožce dodávají cílenou péči, zlepšují pevnost a pružnost pokožky, vyhlazují ji a hydratují. Smoothing body contour dopřeje vaší pleti luxusní péči, která vyhladí a zjemní její texturu a pomáhá tělu maximálně ozdravit pokožku, abyste se cítila co nejlépe.

Naše recenze: A vskutku, tento krém řadíme mezi ty, které po aplikaci dopřejí pocit svěžesti a lehkosti. Stačí jedno či dvě použití denně a dopřejete svému tělo vše, co potřebuje. Žádné zbytečné mazání x-krát denně. Inteligentní tělový krém má velmi specifickou vůni, která podtrhne jeho účinky.

360 Smoothing body contour cream La Organica/ 180ml 930 Kč

Sérum první pomoci na akné se sílou tropického pralesa

Trápí vás akné i napříč tomu, že pubertu již máte dávno za sebou? Máme pro vás jednoduché řešení. Přírodní, ale velmi silné sérum, které je vhodné k ošetření mastné i smíšené pleti v jakémkoliv věku. Amazonská směs La Organica z výtažků z bobulí palmy acai a copaiba prokazatelně snižuje produkci kožního mazu, hojí vřídky a pupínky a stahuje póry. Pleť zanechá čistou, klidnou a matnou. Ráno a večer sérum Rainforest Rescue Blemish jemně naneste na očištěnou pleť a nechejte dít zázraky.

Naše recenze: Jestli patříte mezi ty, které akné trápí, s tímto sérem rozhodně nešlápnete vedle. Možná nevyřeší úplně každý pupínek, který máte na obličeji a dekoltu, ale rozhodně zmírní celkový problém s akné a rychleji vše zahojí.

Sérum první pomoci na akné se sílou tropického pralesa La Organica / 10 ml 330 Kč

Hluboce vyživující balzám na rty

Směs organického bambuckého a kakaového másla, která vyživuje a hydratuje suché rty, hodnotíme jako naprostou bombu. S velice příjemnou vůní organického esenciálního pomerančového oleje a se sametovou texturou dopřejete svým rtům absolutní blaho. Kakaové máslo je vydatný tuk derivovaný ze stejných bobů jako čokoláda. Pomáhá chránit křehkou kůži na rtech. Lip Treat hydratuje rty i pleť a udržuje vlhkost uvnitř. Bambucké máslo je superpotravina pro kůži ze semen plodů stromu karité (máslovník) a je rovněž přirozeně bohatý na vitamíny A, E a F. Esenciální olej z červeného pomeranče podporuje tvorbu kolagenu a zintenzivňuje prokrvení kůže. Oslnivé a energické aroma červeného pomeranče zklidňuje nervy, uvolňuje ducha a probouzí radost. Vmasírujte balzám do rtů, nebo jej použijte jako SOS balzám na lokty a kolena. Dále ho můžete použít na velmi suché vlasové kořínky nebo jako zklidňující krém na velmi suché ruce.

Naše recenze: Tenhle malý zázrak La Organica je pro nás číslem jedna! Představte si absolutní blaho pro vaše rty. Věřte nám, bez tohoto balzámu už nebudete chtít udělat ani krok.

Balzám na rty s organickým kakaem a pomerančem La Organica / 30 ml 320 Kč

Dezinfekce na ruce

Šetrná a jemná pro naši kůži, zároveň v praktickém balení s rozprašovačem a designově hezkém balení. To je Keep Calm and Spray on značky La Organica, který obsahuje 70 % alkoholu, což je o 10 % více než minimální doporučená úroveň, která se považuje za účinnou proti virům, bakteriím a COVID-19 viru.

Naše recenze: Ruku na srdce, dezinfekcí jsme za poslední dva roky vyzkoušela každá nespočet. Ruce jsou po nich obvykle suché, někdy až popraskané. Tento praktický rozprašovač můžete pohodlně nosit v kabelce nebo mít v autě po ruce a máte jistotu, že i po opakovaném použití nevysuší vaše ruce tak jako běžné dezinfekce. Za nás rozhodně ano!

KEEP CALM AND SPRAY ON – dezinfekce na ruce La Organica / 100 ml 366 Kč

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram