Těhotenský styl Anne Hathaway

Těhotenský styl Anne Hathaway

Z Anne Hathaway se minulý měsíc stala máma. Jaký byl její styl v těhotenství a kdy jí to podle nás nejvíce slušelo?

Americká herečka Anne Hathaway se minulý měsíc stala maminkou. Pojďme se poohlédnout za obdobím, ve kterém se jí dařilo až do listopadu minulého roku, kdy těhotenství oficiálně potvrdila, maskovat, že čeká miminko, až do posledního měsíce jejího těhotenství.

Skrývat těhotenské bříško ale nejde do nekonečna. Anne tak v listopadu potvrdila to, o čem už se pár týdnů spekulovalo. Na společenské akce si vybírala šaty jednoduchých střihů, které zaujímaly jinak - zdobením nebo zajímavým materiálem. Ve druhém trimestru pak zvolila především pohodlí a na ulici ji tak její fanoušci mohli potkat ve volném tričku a kalhotách nebo dokonce teplákovce.

Nejstylovější nám Anna Hathaway přišla ke konci těhotenství, což je docela paradoxní. S posledními měsíci těhotenství se herečka poprala skvěle, vypadala elegantně nejen na společenských akcích, ale také při běžném dni, kdy ji paparazzi fotografové zachytili na ulici. Přednost dávala velkým volným šatům, pleteným přehozům a nevyhýbala se ani podpatkům. Koncem března Anne přivedla na svět syna Jonathana.

Zdroj: starity.hu, celebmafia, zimbio,
hawtcelebs, hdutopia, dailymail.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram