Temperley London s Resortem 2018 drží krok s aktuálními trendy

Temperley London s Resortem 2018 drží krok s aktuálními trendy

Populární bohémský styl zkombinovaný s trendy výšivkami. Temperley London propojila svou filozofii s nejžhavějšími trendy v Resortu 2018.

Celá kolekce působila rozpačitě. Ne že by šaty neodpovídaly filozofii značky nebo se typově nezdařily, ale propojení bohémského stylu s moderními vzory, retro vzory a večerní elegancí jednoduše vyvolalo necelistvý dojem. Na vzorovaných látkách jsme si mohli všimnout motivu motýlích křídel, zeměkoule, kapra a lampionu, což samo o sobě je poměrně divoké. K tomu přidejte koženou bundu, krojové výšivky a labuť a máte z toho pořádnou pouťovou atrakci.

Pár modelům nechali návrháři krásu jednoduchosti. Pro několik z nich vybrali oblíbenou baby blue. Třeba oversize svetr z jemné pleteniny spolu se stejně barevnou maxisukní působí letně, uvolněně i bohémsky a nepotřebuje k tomu žádné výšivky, kapry ani motýly. Živočišná tématika, flóra a hlavně fauna se však celým Resortem prolínala. Sám tým, který kolekci tvořil, dodal novinářům podklady o nejrůznějších zdrojích inspirace včetně mineralogie, botaniky, umění, astronomie či teologie. 

Závěrem se kolekce zklidnila a módním divákům přinesla víc nadčasovosti, jednoduchosti a jednolitých tónů namísto řvavých kombinací vzorů. I přes několik večerních krajkovaných modelů a umírněných tylových sukní však bylo znát, že Resort 2018 zastupuje bohatost a svým způsobem také opulentnost. Ve stylu Temperley London. 

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram