Tenisky od adidas ZX Flux v novém provedení

Tenisky od adidas ZX Flux v novém provedení

Oblíbené tenisky ZX Flux přicházejí na jaro 2015 v provedení lesklého neoprénu a s moderními grafickými potisky! 

Tenisky ZX Flux od sportovní značky adidas jsou známé pro svůj minimalistický styl, který v aktuální době přebírá nad módním světem kontrolu. Minimalismus se ale v jarní kolekci 2015 spojuje s hravostí a uhlazeným vzhledem a výsledkem jsou tak tenisky plné barev v elegantním provedení, které jsou vhodné i do města. 

Pro chladnější počasí přichází adidas s kotníkovým provedením, suchým zipem a se silnější izolační vrstvou. Naopak do teplejšího počasí se hodí spíše tenisky z prodyšné síťoviny, které adidas představuje v šesti jasných barvách. To je provedení ZX Flux, které se hodí jak na jaro, tak i na blížící se léto a rozhodně zaujme pozornost kolemjdoucích. K dostání jsou také boty z lesklého neoprénu, který zajišťuje luxusní vzhled ale také velice nízkou hmotnost obuvi. 

Velkým módním hitem celé řady ZX Flux se pro letošní sezónu stávají především modely s grafickým potiskem ve výborném rozlišení. Vrchním materiálem použitým na těchto teniskách je nylonový satén s výraznými geometrickými vzory, tropickými květy nebo disco světly. Jediným znakem, který je pak na teniskách kromě vzoru viditelný, jsou tři signifikantní pruhy značky a taktéž typická vnější patová konstrukce.  

Zdroj: oficiální zastoupení adidas pro ČR

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram