Tenisové nevěsty

Tenisové nevěsty

S tenisovými svatbami se nám roztrhl pytel. Které tenisové nevěsty se nám za poslední dva roky líbily nejvíce?

Ana Ivanovic & Bastian Schweinsteiger

Jak už to tak v Benátkách bývá, Ana Ivanovic si svatbu prožila hned dvakrát, jednu civilní a druhou církevní. Poprvé v jednodušší bílé róbě, podruhé v pohádkových princeznovských šatech. Obě svatby se odehrály v rozmezí dvou dnů, na dvou různých místech. Ženich byl ovšem stejný - německý fotbalista Bastian Schweinsteiger.

Dominika Cibulková & Michal Navara

Slovenskou tenistku Dominiku Cibulkovou můžeme bez zaváhání označit za nejodvážnější tenisovou nevěstu letošního roku. Dominika se ve svůj svatební den opravdu chtěla líbit a pojala ho ve velkém. Její odvaha se nám líbí, šaty jí padly jako ulité.

Kim Sears & Andy Murray

Kim Sears a Andy Murray se brali minulý rok. Kim si pro své svatební šaty vybrala pohodlný střih a model oživila čelenkou ve vlasech a dlouhým závojem pro svatbu v katedrále jako dělaným. Svatební obřad trval jednu hodinu (!) a venku na novopečené manžele čekaly davy Andyho příznivců.

Jelena Ristic & Novak Djokovic

Tenisová jednička Novak Djokovic a jeho snoubenka Jelena měli jednu z těch pohádkových svateb a nezapomněli ani na tenisové pózy. Brali se přede dvěma lety, a Jelena i proto, že už čekala miminko, sáhla po volnějších šatech s krátkým korzetem.

Ester Sátorová & Tomáš Berdych

Ač se Ester Sátorová a Tomáš Berdych brali v centru Monaka, podařilo se jim svatbu ututlat před novináři a fotek ze svatby je jen pár. Ještě že jich pár sdílela sama Ester na svých sociálních sítích, to bychom pak nevěděli, že zvolila extra odvážné šaty od Zuhaira Murada.

 

Foto: hellomagazine.com, independent.ie, gettyimages

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram