Tereza Budková chce větší prsa

Tereza Budková chce větší prsa

S prsy se letos roztrhl pytel, aneb Krásná Budková chce být ještě krásnější!

Je štíhlá, krásná, byla vicemiss, přesto se svým zevnějškem stále ještě není úplně spokojená. Leckdo by si tak mohl říct, že je to rouhání, ale vnímání krásy je subjektivní věc a ten kdo zná ženy, ví, že bruneta chce být blondýnou, dlouhovláska chce krátké vlasy, štíhlá chce přibrat, baculatá chce zhubnout, no a Tereza Budková by ráda větší prsa.

Naštěstí i pro tato všechna přání existuje jednoduché řešení, a to i v případě Terezy, která se stejně jako většina zákaznic chystá navštívit kliniku plastické chirurgie Esthé, kam atraktivní kráska zavítá již na konci podzimu.

 

„O tom, že si nechám zvětšit prsa, jsem snila snad vždycky. Ale hlavní důvod, který mě k tomu vedl, je má práce. Mám mnoho zakázek, které se týkají spodního prádla a plavek. Často musím tyto nabídky odmítat, protože se svým současným hrudníkem nemohu spodní prádlo a plavky předvádět,“stěžovala si Tereza Budková a s rozmyslem dodává „Ráda bych měla prsa plná, ale velikostně úměrná mému tělu. Ohledně velikosti a tvaru si sice nechám ráda poradit, ale nejdůležitější pro mě je, aby prsa vypadala přirozeně.“

A proč zrovna klinika Esthé? Tereza jednoduše dala na pozitivní ohlasy a recenze svých kamarádek a kolegyň, které již v minulosti prošly rukama zkušeného plastického chirurga MUDr. Karla Urbana.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram