Těsně před porodem, ale přesto v modelech přímo z přehlídek! Meghan Markle je šik.

Těsně před porodem, ale přesto v modelech přímo z přehlídek! Meghan Markle je šik.

Za několik týdnů má porodit, ale to vévodkyni Meghan nebrzdí v tom, aby si oblékla ty nejkrásnější modely přímo z přehlídkových mol. Tentokrát zvolila kousky od Erdem a Victoria Beckham. 

Vévodkyně ze Sussexu je i ve vysokém stupni těhotenství ztělesněním elegance a dokonalosti. Meghan ví, co jí sluší a v čem vypadá jako opravdová šarmantní princezna. Netají se zálibou v módě a jako mnoho jiných populárních celebrit, i ona se obléká do modelů přímo z přehlídek. Vypadat jako stylová ikona jde i krátce před porodem, jak dokazuje vévodkyně Meghan Markle.

Erdem a barva emerald

V zeleném kabátu a stejně barevných šatech od značky Erdem zářila Meghan při oslavách Dne Britského společenství národů, velmi významné akci doprovázené dlouhými dny oslav. Vévodkyně si vybrala odlišné doplňky, než jsou k vidění na modelce při přehlídce. Výběr právě návrháře Erdem jsou pravděpodobně ve spojení s jeho odkazem celé jarní kolekce 2018 věnované právě anglické královně. 

V bílé od Victoria Beckham

Druhý model ještě horký z přehlídky Victoria Bechkam si Meghan oblékla později ten samý den. Diváci a fanoušci přítomní na Trafalgar Square v Londýně byli nadšeni tím, jak to vévodkyni sluší. Za doplňky zvolila saténové ploché pumpky a roztomilý bílý klobouček. Celkový styl připomínal legendární Jackie Kennedy.

Zdroj: vogue.com, independent.co.uk, mail.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram