Tiffany představilo novou kolekci zásnubních prstenů pro muže

Tiffany představilo novou kolekci zásnubních prstenů pro muže

Poprvé ve své 184leté historii představuje Tiffany & Co unikátní kolekci zásnubních prstenů pro muže. Nový sociální trend totiž velí - o ruku mohou být požádáni i muži.

Zdroj: se svolením  © T&CO. 2021

Zásnubní prsteny pro ženy od Tiffanyho jsou v USA i v Evropě zlatou šperkařskou tradicí. Na své si ale dnes v globalizovaném světě přijdou i pánové. Tiffany pro ně přichystalo unikátní kolekci zásnubních prstenů pro muže. Tento měsíc jste si prsten mohli koupit pouze v New Yorku v hlavní budově Tiffany. Společnost však plánuje distribuci v rámci svých poboček prakticky ve všech zemích.

Kolekce nese název zakladatele společnosti - Charles Tiffany. Co se týče materiálu, designéři identifikovali oblíbený pánský materiál - titan a platinu. I design je uzpůsobený vkusu pánské populace. Hrany jsou jemně zbroušené a uprostřed každého prstenu kraluje velký diamant. Každý z prstenů je uzpůsoben k tomu, aby v sobě nesl buď broušený briliant nebo ostrý pětikarátový diamant. K diamantu samozřejmě každý kupec dostane slavný Tiffanyho diamantový certifikát o původu vzácného kamene.

Zdroj: se svolením © T&CO. 2021

Samozřejmě nabídka sílí s rostoucí poptávkou. Stejnopohlavní manželství prošlo ve světě velkou transformací. A přizpůsobují se jí i další klenotnické společnosti. V posledním roce se na trhu objevily například genderově neutrální kolekce šperků. Prsteny pro muže navíc propagují i celebrity například Ed Sheeran, Cherry Seaborn nebo Michael Bublé. Ve světě se kromě LGBT komunity propaguje část celebrit i nový vztahový trend. V rámci genderové emancipace je totiž moderní záležitostí, když o ruku požádá žena muže. Tento sociální trend jasně říká, že o ruku se žádá bez ohledu na pohlaví.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram