Tipy na valentýnské líčení

Tipy na valentýnské líčení

Svátek zamilovaných, který bude už za pár dnů, si říká o výjimečné líčení. Vsadíte na výrazné oči nebo se zaměříte na oslňující rty? 

zdroj: Barry M

Přestože jsou možnosti, kam vyrazit s partnerem stále hodně omezené, stojí za to se krásně nalíčit, i když budete slavit třeba jen v domácím prostředí. 

Dokonalé rty vám zajistí tato rtěnka v nádherných matných odstínech – Velvet Lip Paint

Sametová barva, 6 nádherných odstínů a matný efekt. To vše nabízí rtěnka Velvet Lip Paint, která zároveň vaše rty hydratuje a vyživí. Nemusíte se tedy bát vysušených rtů, naopak se můžete těšit na dlouhotrvající a výraznou barvu. 

 
zdroj: Barry M

Multifunkční paletka 

Vše, co potřebujete pro dokonalé líčení, najdete v jedné paletce Barry M Velvet Multi-Purpose. Tato paletka vám nabídne 9 nádherných barev pro vaše oči, s nimiž můžete vytvořit celou řadu jedinečných looků. Obsahuje také rozjasňovač, tvářenku i bronzer. Můžete se těšit na sytě pigmentované odstíny v matných, lesklých i třpytivých variacích, které navíc dlouho vydrží. Nanášet můžete pomocí prstů, kosmetických štětců nebo aplikátorů. Tento produkt využijete nejen na Valentýna, ale díky různým odstínům po celý rok.


zdroj: Barry M

Lak, který umožní vašim nehtům dýchat

Tečkou za líčením pak může být lak na nehty Barry M Air Breathable, který umožňuje nehtům dýchat. Můžete tedy zapomenout na vysušené nehty. Navíc nehty posiluje a zpevňuje a velmi snadno se nanáší. Tento lak je dostupný v 5 odstínech, od něžných růžových, přes sytě červenou až po tmavě vínovou. 

 
zdroj: Barry M

O Barry M

Barry M je v Anglii kultovní značkou, která téměř 40 let nabízí širokou barevností proslulou škálu dekorativní kosmetiky a doplňků. Vystihují ji především výrazné barvy a odvaha vytvářet nové trendy. Barry M si klade za cíl přinášet vysoce kvalitní trendy ale zároveň také etickou kosmetiku. Proto byla značka již od svých počátků v osmdesátých letech „cruelty-free“, tedy netestuje své výrobky na zvířatech a přešla také na veganský koncept. 

 
zdroj: Barry M

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram