Tipy na vánoční dárky od s.Oliver

Tipy na vánoční dárky od s.Oliver

Pořídit krásný dárek pod stromeček, tak aby byla splněna očekávání obdarovaného, není vždy úplně tak jednoduché. Inspirujte se tipy s.Oliver a buďte nad věcí. 

Vybírat rok co rok dárky pro své nejbližší, tak abyste se zavděčili a splnili tak veškerá očekávání obdarovaného, není vůbec nic lehkého. Teď ruku na srdce, známe to moc dobře všichni. Přitom ale platí nepsané pravidlo, že se vždy nemusí jednat o bůh ví jak přehnané dary, protože i drobnější dárek, který vyberete s radostí a láskou, dokáže potěšit.

A protože módních doplňků v dámských šatnících není nikdy dost, podívali jsme se na zoubek přední módní a lifestylové značky s.Oliver, která v této předvánoční době nabízí nejen dárkové poukázky v hodnotě 1 000 Kč, společně s kterými rozdává i unisexové tunelové šátky v neutrální šedé barvě, ale také přichází hned s několika tipy na vánoční dárek, který jistě potěší každou ženu.

Velmi vděčným dárkem jsou šátky, šály a nákrčníky, jejichž různobarevná provedení, materiál, vzor a střih jsou dobrým důvodem, proč si zanedlouho pořídit další.


1. Doslova hvězdný bavlněný šátek v neutrální černobílé kombinaci za 999 korun
2. Decentní a elegantní tunelový šátek z polyakrylu za 699 korun
3. Jemný světlý šátek ve sportovním stylu za 799 korun

Kabelka 3x jinak

Prostorná béžová kabelka, která zaujme jak tvarem, tak i čistým provedením a šikovnými velkými uchy. Velice praktický je také ramenní popruh. Prodejní cena je 2 199 korun

2. Šedá kabelka přes rameno tradičního tvaru s ozdobnými kovovými řetízky za 1 399 korun.
3. Světlá kabelka ve tvaru vaku je nejen prostorná, ale také nabízí jednoduché a přitom efektní zapínání. Prodejní cena je 1 699 korun.

Do třetice všeho dobrého jsou zde peněženky a psaníčka pro každodenní využití.


1. 
Černá peněženka s metalickou aplikací je prostorná, s detailním vnitřním uspořádáním. Cena 899 korun.
2. Peněženka s jemně blyštivým metalickým povrchem a odnímatelným poutkem je výrazná a prakticky řešená. Může posloužit i jako ležérní psaníčko. Cena 999 korun.
3. Luxusní šedostříbrné psaníčko z prémiové řady SIR OLIVER je ideální do společnosti, ke kostýmku i šatům. Dobře bude vypadat i k elegantnímu outfitu s džínsy. Cena 1399 korun.

s.Oliver ale nabízí spoustu a spoustu dalšího stylového sortimentu za příznivé ceny, proto se nemusíte omezovat. V každém případě vám ve vašich nákupech přeje šťastnou ruku.

 

Zdroj: s.Oliver, privilegepr
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram