TIPY REDAKCE: Co koupit na Zoot.cz s 25% slevou?

TIPY REDAKCE: Co koupit na Zoot.cz s 25% slevou?

Během víkendu 11. - 13. 9. 2015 se do skvělé nákupní akce Dny Marianne zapojí i oblíbený Zoot.cz. Redakce Móda.cz exkluzivně radí, jaké kousky si vzít do hledáčku!

Na Zoot.cz startuje v pátek výborná nabídka, jež nemá obdoby! Po dobu 3 dní budete mít možnost nakoupit na jejich stránkách se slevou 25 % při nákupu ve vyšší hodnotě než 500 Kč. Nám se to zdá jako skvělá příležitost doplnit svůj šatník kvalitními kousky za výhodnější ceny než kdy jindy. 

Právě proto vám za redakci Móda.cz předkládáme náš výběr TOP kousků, které se jistě hodí do šatníku většiny žen. Začali jsme od základu - černobílých triček s potisky, které jsou na podzim 2015 opět velmi populární. Nebo byste raději více barev? Není problém?

 
Tričko Zoot ON THE TOP 419 Kč ; Šedé tričko ONLY 629 Kč

Přijde nám, že letošní podzim je více než kterýkoli jiný ve znamení blejzrů, ponč, sáčeka svetříků. My nedáme dopustit na volné cípaté blejzry ve všech možných odstínech. Pokusili jsme se tedy vybrat jeden a vyhrál to tento od značky ONLY, ještě štěstí, že na Zootu jich mají tooolik! 

Až zase nastane čas divadel, plesů a večírků, věřte, že si na nás velmi ráda vzpomenete, až vytáhnete ze skříně úplně nový elegantní model šatů v trendy áčkovém střihu. A také pamatujte, že tmavě modrá, černá a nude jsou odstíny, které se hodí na všechna z míst, kam byste se v nových šatičkách ráda podívala. 

  
Koženkový blejzr ONLY 1379 Kč ; Tmavě modré šaty Apricot 1249 Kč

Ach... boty. Ano, je dost možné, že právě teď žádné nepotřebujete, ale milujeme je všechny stejně a podobně je tomu tak i u jejich nákupů. Navíc na Zootu je skvělé, že si je můžete pohodlně vyzkoušet v jedné ze zootích výdejen nebo přímo u sebe v obýváku a když nejste spokojená, můžete je zase vrátit zpátky. I když už se všechny poohlížíme po nových kozačkách, jedny balerínky ještě unosit stihneme. Vždyť v předpovědi počasí hlásí příchod babího léta! A přece do něj nevstoupíme v kozačkách - no ne?

 
Vínové baleríny Mel 1269 Kč ; Stříbrné baleríny Mel 1199 Kč

Pro někoho jsou TOU láskou boty, pro jiného kabelky. Ale oboje je stejně podstatné! Všechno, co na cestu do práce či školy (nebo na víkend ve wellness centru) potřebujete, se vejde do pohodlných shopper bagů a vlastně... vejde se tam i tohle boží psaníčko ve stylu poštovní obálky! Kterou kabelku si potřebujete letos na podzim koupit vy?

 
Kabelka Kris-Ana 1599 Kč ; Psaníčko Disaster Dandy Travel 1149 Kč

Zdroj: zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram