Tohle si na Milan Design Week rozhodně nenechte ujít

Tohle si na Milan Design Week rozhodně nenechte ujít

Každoročně se v Miláně potkávají slavní i méně známí designéři a milovníci designu jako takového, aby zde představili a zároveň našli svou novou inspiraci. Které umělce si nesmíte letos nechat ujít?

Již za pár dní, konkrétně 8. dubna 2019 začíná týden designu v Miláně. Oblíbená akce ze stran pořádajících, účinkujících i návštěvníků. Jestliže hledáte inspiraci a chcete si udělat malý výlet, pak víte, kam po víkendu vyrazit.

A až tam budete, nenechte si ujít tyto značky:

Hem Gallery & Garden

Značka Hem představí v rámci designového týdne nové spolupráce s časopisem Modern Design Review, sbírku keramiky Johna Bootha a Iana McIntyra a nově také představí prací designérů Maxe Lambera a Lucidi Peverse.

Versace

Značka Versace požádala amerického designéra Sashu Bikoff, aby navrhl prostor Via Gesu a k tomu butik Via Montanapoleone. Prostřednictvím toho pak ukáže své ikonické kusy nábytku aktualizované o módní materiály společně se změnou druhého patra na prostor ve stylu bytu, kde může představit svou novou kolekci nábytku.

Matteo Cibic

Matteo Cibic je italský rodák spolupracující s osmi různými společnostmi, z nichž dvě jsou právě v rámci týdne designu uvedeny. Židle na obrázku vznikla v jeho nové kolekci se značkou JCP a mosazná skříň je vytvořena pod Scarlet Splendor.

Nilufar Depot

Nina Yashar otevřela před několika lety svůj sklad jako rozšíření své galerie Nilufar na Via della Spiga, a to se stalo obrovským hitem. Nyní se všichni fanoušci designu těší, že každý rok uvidí, co nového Depot připravuje. I my se těšíme.

Fendi

Cristina Celestino uvádí na trh druhou kolekci nábytku ve spolupráci se značkou Fendi, která je umístěna na adrese Via Solari 35. I tahle bude určitě stejně krásná jako ta poslední.

Louis Vuitton

Louis Vuitton představí nové produkty v rámci projektu Objets Nomades. Jejich kolekce jsou vždy velkolepé. V letošním roce budou spolupracovat s novými designéry jako Atelier Biagetti a Zanellato / Bortotto, které se přidají k jejich již hvězdnému obsazení. Tato fotka z loňské výstavy vám poskytne malou indicii, na co se těšit letos…

elledecor.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram