Tohle by v ručníkové sérii Maria Testina čekal jen málokdo

Tohle by v ručníkové sérii Maria Testina čekal jen málokdo

Ben Stiller alias Derek Zoolander je překvapivě jubilejní 100 tváří Ručníkové série (Towel Series) uznávaného fotografa Mario Testina.

Peruánský fotograf Mario Testino je v módní branži skutečným pojmem a není tedy divu, že o možnost stanout před objektivem právě jeho fotoaparátu se jen tak někdo nenechá připravit. Jakmile zazvoní telefon, na jehož druhém konci se ozve „Hello it’s Mario Testino here“, není prostoru na výmluvy a jakékoliv jiné plány jdou okamžitě stranou.

Toho jsou si dobře vědomy ať už již známé či teprve začínající tváře modelingu, pro které může focení s věhlasným umělcem znamenat raketový start. Své by o tom mohla vyprávět třeba i Gisele Bündchen, která dnes patří mezi nejlépe placené modelky světa.

Známé tváře ale před Mario Testinem neváhají odhodit ani svůj stud a pózovat třeba jen tak v ručnících ve známé Ručníkové sérii (Towel Series) peruánského fotografa, který takto zvěčnil již na stovku známých tváří modelingu a showbyznysu jako například Kate Moss, Kate Upton, Emily Ratajkowki, ale také Annu Wintour, Cristiana Ronalda, Miley Cyrus, Selenu Gomez, Caru Delevingne, Joan Smalls, Lily Aldridge, Justina Biebera a spoustu dalších se světem módy spřízněných osobností.

  
                   Anja Rubik                                         Joan Smalls                                   Emily Ratajkowski

  
                 Keira Knightley                                 Cara Delevingne                                Kendall Jenner

  
                 Karlie Kloss                                         Anna Wintour                                     Miranda Kerr
V záplavě takových jmen by tak asi jen málokoho čekal amerického herce Bena Stillera. Ale nenechte se zmást, vždyť ani on není Fashion prostoru na hony vzdálen. Coby model Derek Zoolander ze stejnojmenného snímku Zoolander, jehož volné pokračování brzy zhlédneme ve světové premiéře, si svět módy podmanil svými pověstnými pohledy typu "Blue Steel", "Le Tigre" nebo "Ferrari".

A tak neunikl ani pozornosti Maria Testina, pro kterého se stal jubilejní stou tváří jeho Ručníkové ságy.

 

FOTO: Mario Testino

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram