Tommy Hilfiger nepřekvapil - Pre-fall přišel v barvách Ameriky

Tommy Hilfiger nepřekvapil - Pre-fall přišel v barvách Ameriky

Červená. Bílá. Tmavě modrá. Proužky. Bundičky amerických fotbalistů a námořnické kabáty. Tommy HIlfiger představil očekávanou kolekci. 

Tommy Hulfiger s provedením Pre-fall kolekce 2016 nikoho nepřekvapil. Námořnická tématika, které se prolínala v lemování rukávů, širokých kabátech, zlatých knoflících a ve vysokém pase kalhot šla dokonale v liniích tradičních barev značky - modré, červené a bílé. Motiv námořnické módy se těší neustálému příznivému ohlasu, takže se není čemu divit. Zavedená barevná kombinace a trend, který je stále populární... Nebylo kam šlápnout vedle.

Můžeme si ale položit otázku, zda sázka na jistotu není někdy příliš riskantní. U módních návrhářů je poměrně nebezpečné představit kolekci, ve které módní znalci nenajdou moc nového. Pár z nich si to očividně může dovolit. (Jen si vzpomeňte na posledních pár sezón Karla Lagerfelda u Chanel.) Modely se představily také v barvách Spojených států amerických. Dojem vlastenecké kolekce podpořily tradiční sportovní bundičky s našitými písmeny. 

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram