Tommy Hilfiger s tradiční podzimní kolekcí

Tommy Hilfiger s tradiční podzimní kolekcí

Designér Tommy Hilfiger miluje témata svých přehlídek. Včerejší kolekce získala název T. H. Atlantic a k vidění byla v Park Avenue Armory.

Hilfiger vpluje do nových vod své značky na podzim letošního roku. Svědčí o tom zejména velmi očekáváná spolupráce s Gigi Hadid. „Vždycky jsme byli připojeni k pop kultuře,“  řekl návrhář před aktuální přehlídkou. „Spojení módy a zábavy je v nás.“  Zatím však projekt s Gigi dále nedatoval, a tak se můžeme jen s nadějí těšit, že tomu tak bude brzy.

Jeho značka s globálním dosahem by takovou událost mohla určit konkrétněji, avšak kdo si počká, ten se dočká. I přesto bylo na včerejší módní přehlídce kolekce Ready-to-wear Fall 2016 cítit napětí a nadšení všech zúčastněných.

Pro značku typické námořnické pruhy, které už začínají být lehce nudnou rutinou, ani oblíbené vojenské kousky samotného Hilfigera v podobě námořnickým kalhot rozhodně nechyběly. Krásné šifónové halenky a kožené áčkové sukně braly dech. Hilfiger se vrátil zpět do minulosti a vytvořil několik modelů připomínající třicátá a čtyřicátá léta.

Hilfiger však přišel s další novinkou, a to s potištěným hedvábím z řad maxi oblečení, ke kterému zkombinoval zlaté polobotky a lodičky s vysokou ponožkou. Vysoko posadil i pas některých kalhot s širokou nohavicí a se zlatými knoflíky. Kolekcí v hojnosti proplouvala i kůže, ostatně lesklé a barevné doplňky, výstřihy do V, korunky ve vlasech modelek a potištěné halenky i šaty vzdávaly hold tolik úspěšnému návrháři. I přesto si myslíme, že je načase jít dál a tak by i Hilfiger měl přinést do svých kolekcí malou inovaci. Snad mu velkou inspirací bude modelka Gigi Hadid.

vogue.com/fashion-shows

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram