Tommy Hilfiger spolupracuje se značkou Vetements

Tommy Hilfiger spolupracuje se značkou Vetements

Spolupráce těchto dvou značek bude se svým výsledkem k prodeji v únoru následujícího roku. Těšit se můžeme zejména na ultra cool street wear.

Hilfiger novinku o spolupráci se značkou Vetements oznámil přes svůj účet na Instagramu. Pro americký magazín WWD pak sdělil, že se před šesti až devíti měsíci setkal s výkonným ředitelem společnosti Vetements Guramem Gvasaliou a že jsou to asi dva měsíce, kdy mu zavolal právě Gvasalia a řekl, že by stál o spolupráci. „Byl jsem velmi nadšený. To co dělají, je geniální. Mají vlastní pravidla. Dělají to, co chtějí a dělají to, kdy a jak chtějí,“ řekl o značce Hilfiger.

Produkty spolupráce tak budou od února ke koupi v obchodech značky Vetements, včetně nákupních center jako Barneys v New Yorku či Harrodst a Colette. V kolekci budou k vidění unisexové kousky od mikin s vlajkou a hřebenem, po čepice a ponožky. Košile budou mít logo značky Vetements na zádech, zatímco v přední části bude vidět logo Tommy Hilfiger.

„Je to luxusní street wear. Nikdo to nedělá lépe, než tihle kluci,“ řekl s nadšením Hilfiger. Rozsah barev nebude nijak široký, zatímco ceny se budou pohybovat od 100 až po 1100 dolarů. Spolupráce je plánována prozatím na jednu sezónu, ale sám Hilfiger přiznal, že kdo ví, co bude v budoucnu.

Vetements je značka, která se na módní scéně objevila teprve v roce 2014, svou energií a jedinečným zpracováním dokázala zaujmout širokou veřejnost a nyní vyrábí opravdu cool oblečení.

wwd.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram