TOP plavkové trendy léta 2016

TOP plavkové trendy léta 2016

Magazín Móda přináší nejdůležitější plavkové trendy, které můžete uplatnit při výběru a nákupu nových plavek na léto 2016. 

Metalické tóny

Jsou neobvyklé a zatím ještě ne tolik profláknuté. To jsou perfektní důvody, proč pátrat právě po plavkách ve zlaté, stříbrné, bronzové nebo jiných tlumených odstínech s metalickým odleskem. Lesklé plavky vypadají parádně na opáleném těle a jsou čisté, elegantní a nepřeplácané. Takže, pokud sháníte jednoduchý design a všechny aztécké vzory, kytičky i puntíky už dávno nejsou váš styl, zkuste jít do kovových tónů.

Plný vršek

Jedná se o střih vrchního dílů, který připomíná více než cokoli jiného sportovní podprsenku. Existuje samozřejmě vícero alternací například s překříženými ramínky nebo drobnými průstřihy. Tento druh plavek je ale všeobecně tím největším trendem pro léto 2016! Po takových plavkách se budete muset poohlédnout především na internetových e-shopech, jelikož řetězce zatím tento druh plavek nenabízí. Ale o to spíše si můžete být jistá, že pokud je seženete a padnou vám, budete originální.  

Průstřihy

Stejně jako plný vršek, i plavky s mnoha průstřihy mají jednu nevýhodu - není radno se v nich opalovat. Ale pokud pominete tento fakt, můžete je hrdě nosit na koupališti, u hotelového bazénu i u moře. Většinou neuvidíte dvoje stejné, protože pruhy plavkoviny jsou rozdílně propojovány a vytváří nevšední poutavé efekty. Vůbec nejlépe vypadají drobné "pavučiny" ve výstřihu. Působivé jsou i na bocích, ale to si mohou dovolit opravdu jen velmi štíhlé postavy.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram