TOP sandálky na letošní léto

TOP sandálky na letošní léto

Pravděpodobně už se nemůžete dočkat, až uzavřené lodičky a baleríny vystřídáte za pohodlné, vzdušné a stylové sandálky. Přinášíme ty modely, které si letošní léto nejvíce oblíbí! 

Ani vysoké podpatky, ani gladiátorky nevévodí trendům v obuvi pro letošní léto. Hlavní slovo patří klasickým páskovým sandálkům na nízkém podpatku, které jsou pohodlné a pro nohu ve velkém vedru zároveň zdravější než vysoké podpatky. Letní sandálky byste si rozhodně měla zkoušet odpoledne, kdy máte už trochu nateklé nohy. Je totiž dost pravděpodobné, že ráno byste sáhla úplně po těch, jejichž pásky by se vám odpoledne začaly nepříjemně zařezávat do chodidel. 

  
Béžové kožené sandálky OJJU 1 399 Kč ; Hnědé kožené sandálky Tamaris 1 799 Kč ; Stříbrno-černé kožené sandálky OJJU 1 399 Kč

Co se týče barev, obujte takovou, jaká se vám líbí. Paradoxně není nejuniverzálnějším odstínem na léto bílá ani černá, jak se někdy ženy mylně domnívají. Černá je totiž moc tvrdá k pastelovým tónům a působí trochu jako pěst na oko. Bílá se vám naopak nebude hodit k tmavším šatům a formálnějším outfitům. Volte tedy nejlépe odstíny béžové, zlatou, stříbrnou nebo vzájemnou kombinaci právě s bílou či černou. Pokud chcete, aby vaše nohy byly doopravdy v pohodlí, vyzkoušejte některé z modelů nové značky OJJU, která je vyrábí z pravé kůže. 

  
Růžovo-stříbrné sandálky Tamaris 1 399 Kč ; Černé sandálky Dorothy Perkins 869 Kč ; Bílé sandálky Pikolinos 2 269 Kč 

zoot.cz ; glaminspire.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram